Переможниця “Х-Фактора” Аіда Ніколайчук показала, з ким ділить постіль після другого розлучення: “Моє кохання”

Українська виконавиця Аіда Ніколайчук потішила фанатів фотографією зі своїм улюбленцем. З ким зірка ділить своє ліжко? Дізнайтеся усі деталі у статті.

Два роки тому фанати української виконавці Аіди Ніколайчук дізналися, що вона розлучається зі своїм другом чоловіком Микитою Подольським. Причини розриву стала доволі сенсаційними, адже співачка відмовилася продовжувати стосунки після перерваної вагітності, яка розчавила Аіду морально. Зірка важко переживала втрату і криза у шлюбі перетворилася на катастрофу, що закінчилася розлученням.

Аіда Ніколайчук показала, з ким ділить постіль після другого розлучення

Зараз співачка будує своє життя у самотності, без залицяльників та обранців. Але є дехто, хто складає їй компанію.

Аіда Ніколайчук показала, з ким ділить постіль після другого розлучення. Скріншоти особистої сторінки співачки

Ним став улюбленець Ніколайчук — трьохкольоровий кіт, якого вона зве своїм коханням. Аіда показала тварину з різних ракурсів, щоб шанувальники змогли познайомитися з ним поближче.

Нагадуємо, що роман між Ніколайчук та Ігорем Кондратюком так і не отримав свого підтвердження. Ба більше, зірки навіть не погодилася на подальше співробітництво після закінчення проєкту. За словами Кондратюка, його колишнього підопічного не підходила йому за рисами характеру. Холодний образ на сцені відповідав її внутрішнім відчуттям.

І хоча продюсера ревнувала навіть дружина, насправді Ніколайчук та Кондратюк розсталися одразу ж після завершення зйомок. Ба більше, Ігор навіть не прийшов на її перший сольний концерт. Продюсер не заперечує, що підтримує зв’язок з усіма своїми екс-підопічними, але й не підтвердив спілкування з нею.

Схожі статті