Переможниця Х-Фактора Аіда Ніколайчук вперше показала свого сина не від Кондратюка: дитину виховують дві мами

Переможниця 3 сезону шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук вперше показала свого дорослого сина, який стопами мами не пішов, але вона все одно дуже ним пишається.

Вокальний проєкт “Х-Фактор” подарував Аіді Ніколайчук можливість кардинально змінити своє життя, і цим шансом вона користалася. Так з простої касирки в супермаркеті героїня статті перетворилася на зірку естради, голосом якої захоплюються тисячі фанатів не лише з України.

Підопічні Ігоря Кондратюка Аіда Ніколайчук і Євген Літвінкович
Переможниця 3 сезона Х-ФактораАіда Ніколайчук показала свого дорослого сина

Наставником Аіди був Ігор Кондратюк, їм навіть приписували роман, однак продюсер все заперечує. Ба більше, вони не продовжили співпрацю після фіналу, а свою кар’єру Ніколайчук розвивала самостійно. Творчі справи співачка вдало поєднує з материнством – у неї є дорослий син, його вона вирішила показати підписникам у соцмережах.

Аіда Ніколайчук вперше показала свого сина, якого виховують дві мами

Хлопця звуть Максим, він вже вчиться в університеті та щодня дає зірковій мамі привід ним пишатися, хоча вона нечасто про нього розповідає. Як любляча матір, артистка намагається поважати особистий простір парубка, а разом з тим робить все для того, щоб він навчився шукати себе і зрештою знаходити:

“Максим вибрав бути перекладачем, причому взявся за декілька мов, що мені здається доволі непросто. Я думаю, в багато в чому вплинуло моє бачення майбутнього, але все ж таки рішення приймав він сам. В мені часто борються дві мами: перша мама “так краще” і друга мама “він сам вирішить”, – написала Аіда під світлинами зі спадкоємцем.

Фанати у коментарях залишили багато добрих слів та компліментів на адресу зірки і її сина.

Схожі статті