Григорій Решетнік розкрив, що третьою Холостячкою стане Леся Нікітюк: у Притули з’явився шанс зачарувати колегу

Зірка телеканалу СТБ Григорій Решетнік зробив сміливу заяву у коментарях під публікацією Лесі Іванівни Нікітюк. Наскільки його слова відповідають істині, дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року завершився другий сезон головного романтичного шоу країни “Холостячка”. Злата Огнєвіч, яка була героїнею програми, так і не змогла знайти своє щастя, і ба більше, натомість отримала розбите серце.

З ким залишилася Злата Огнєвіч
Григорій Решетнік розкрив, що третьою Холостячкою стане Леся Нікітюк

Країна з затамованим подихом очікує на новини від телеканалу, який вже шукає нову красуню, що розбиватиме серця в ефірі.

Григорій Решетнік розкрив, що третьою Холостячкою стане Леся Нікітюк

У зв’язку з цим Григорій Решетнік вирішив трохи заінтригувати свою публіку і під публікацією Лесі Нікітюк, яка нещодавно з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, залишив коментар стосовно того, що вона — наступна Холостячка.

Григорій Решетнік розкрив, що третьою Холостячкою стане Леся Нікітюк. Скріншот коментаря телеведучого

Однак, імовірніше за все — це просто жарт, адже світлина Нікітюк була непроста. На ній телеведуча постала в образі безхатченка, у домашніх розтягнутих штанях та в капцях.

Імовірність того, що рано чи пізно знаменитість таки наважиться на подібний експеримент вельми велика, тим паче, що Леся Іванівна легко йде на авантюри. Тим не менш, раніше вона не наважувалася на подібні проєкти і її можна зрозуміти — це велике випробування для публічних людей, які і без того постійно відчувають на собі критику та суцільний хейт.

Лесю Нікітюк помітили біля смітників у трениках і капцях
Григорій Решетнік розкрив, що третьою Холостячкою стане Леся Нікітюк

Жарт Григорій Решетніка Леся Нікітюк оцінила, але хто знає, можливо насправді вона буде головною героїнею і таким чином знаменитості нагнітають інтригу. До речі, може і Притула приєднається до зйомок?

Схожі статті