Стривожений Влад Яма повідомив, що в його будинку було неспокійно, поки він пропадав у США: “Вдома хтось побував”

Влад Яма заінтригував своїх прихильників новиною про те, що в його домі побував невідомий, поки він разом із родиною подорожує Сполученими Штатами.

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном вже майже місяць живуть у Сполучених Штатах. Прихильники зіркового подружжя навіть вирішили, що танцівник та його сім’я переїхали за океан, однак насправді це всього-навсього відпустка.

Сімейство Ями вчиться кататися на серфі, купається в океані, а також на декілька днів родина танцівника вирішила відпочити на круїзному лайнері, плаваючи у відкритому морі. Яскраві фото з відпустки, якими Влад ділиться буквально щодня в особистому блозі, захоплюють його фанатів, однак нова публікація танцівника дещо налякала користувачів мережі.

Влад Яма з дружиною і сином залишилися в Америці

Зірка “Танців з зірками” в Інстаграм-історіях написав, що поки він не вдома, в його домі хтось побував. Що саме це означає — хореограф не пояснив:

“А поки ми подорожували, у нас вдома дехто побував”, – загадково написав Влад.

Його шанувальники відразу побачили бити на сполох, вирішивши, що помешкання знаменитості могли пограбувати. Однак ні сам Яма, ні його дружина Ліліана довгий час відмовчувалися та не давали жодних коментарів з приводу того, що означала така заява Влада.

Влада Яму пограбували
Влада Яму пограбували

Пізніше на сторінці зіркового хореографа з’явився новий надпис, який ще більше заінтригував користувачів мережі:

“Сорі, налякав”, – коротко повідомив танців, знову не даючи жодних пояснень своїм словам.

Тепер прихильники Влада з нетерпінням чекають на продовження цієї детективної історії та сподіваються, що Яма пояснить, що насправді сталося та хто побував у його будинку, поки він насолоджується відпусткою у Сполучених Штатах.

Схожі статті