Як виглядає дружина Павла Серветника: переможець “МастерШеф. Професіонали” одружився на неймовірній красуні

Переможець першого сезону "МастерШеф. Професіонали", а також учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Павло Серветник показав свою дружину – справжня красуня.

Павло Серветник пішов на головну кухню країни, вже маючи досвід кухаря. Все життя хлопець шукав себе – займався музикою, спортом, за освітою він програміст. Переломним моментом стали негаразди в родині. Тоді Паша кинув погані звички, схуд і влаштувався на роботу в заклад харчування. З того моменту він і закохався в кулінарію.

У своєму першому інтерв’ю після перемоги в “МастерШеф. Професіонали” Павло сказав, що в порівнянні з кухарем з бурси він – молодець, однак вважає себе нікчемою у порівнянні з найкращим шефом у світі Жоаном Рока, тому виграний мільйон гривент Серветник вклав у власний розвиток – стажування в найпрестижніших ресторанах Азії та Європи.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Павло Серветник
Як виглядає дружина Павла Серветника з МастерШеф. Битва сезонів

Залишок коштів кулінар витратив на відкриття пекарні та піцерії в Херсоні. Протягом усього професійного шляху Павла підтримує кохана дружина Ксенія, з якою він одружився влітку 2019-го.

Як виглядає дружина Павла Серветника

Ксенія – чарівна молода дівчина зі світлим волоссям, сіро-зеленими очима, гарною фігурою. Раніше вона разом зі своїми батьками вирощувала мікрозелень, а тепер допомагає чоловікові розвивати бізнес.

Як виглядає дружина переможця МастерШеф. Професіонали Павла Серветника
Як виглядає дружина переможця МастерШеф. Професіонали Павла Серветника
Як виглядає дружина Павла Серветника
Як виглядає дружина Павла Серветника

У день весілля Серветник написав дуже зворушливий допис коханій, з якого можна зробити висновок, що його серце повністю і назавжди належить тільки їй:

“Я кохаю тебе, моя Манюнька! Спасибі тобі за те, що ти у мене є. Спасибі за розуміння і підтримку. Спасибі за те, що ти справжня. Спасибі за те, що чекаєш на мене. За останній рік мене доводилося довго чекати, і ти чекала, і не стояла на місці, йшла до своїх цілей, пишаюся тобою, моє кохання. Твоя віра в мене найсильніша, і тому я досягаю усього, навіть коли всі говорять, що я не зможу. Я роблю і все виходить”.

Схожі статті