(Відео) Маша Єфросініна показала онкохворих дітей у лікарні Охматдит після обстрілу російськими військами: боляче дивитись

Дивіться люди, уважно дивіться і запам'ятовуйте, щоб потім, як сказав наш президент з настанням Судного дня, ви робили вірні дії проти окупантів!

Йде війна вже 12-й день в Україні, яку розв’язала Російська Федерація. Визволителі, як вони себе називають, бомблять житлові квартали міст, селищ і села. Ця безпрецедентна жорстокість до цивільного населення. Під удар потрапляють багато дітей, жінок та людей похилого віку.

Нещодавно Маша Єфросиніна на своїй сторінці в інстаграмі розмістила відео з дитячої лікарні Охматдит. Боляче дивитись на дітей, які ледве тримаються у цей важкий воєнний час. Сюди надходять уже не тільки онкохворі діти, для яких була призначена ця лікарня, а й звичайні діти, які потрапили під обстріл і бомби російського агресора.

Дивіться люди, уважно дивіться і запам’ятовуйте, щоб потім, як сказав наш президент з настанням Судного дня, ви робили вірні дії проти окупантів!
Маша Єфросиніна написала: “Наша найбільша дитяча онкологія у країні, Охматдіт!
Поки що з російських ящиків ллється лайно у вигляді рятівної операції від нациків.
Покажіть нам уже хоч одного нациста, подонки! Поки що всі вони опиняються з воронезьких, хабаровських, смоленських та інших глибин, де їхня матері ні сном про них, ні духом…”

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCazJYhvAt7-%2F&is_from_rle

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі, хто чинить звірства проти мирних жителів України, будуть покарані.
Він сказав, що українці не пробачать і не забудуть, і звинуватив російські війська, що вдерлися, у навмисному вбивстві.
«На землі вам не буде тихого місця. Окрім могили», – сказав президент.
Росія завдає ударів по цивільних об’єктах по всій країні, у тому числі по лікарнях, дитячих садках та школах.
Але Росія заперечує, що націлилася на мирних жителів, заявивши, що проводить «спеціальну військову операцію» проти українських «націоналістів» та «неонацистів».

Схожі статті