Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений: поки Дантес чекав у Києві, співачка тонула в обіймах коханого в Барселоні

Після повідомлення про розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої у мережі стрімко почала з'являтися інформація про нового обранця співачки.

Минулого тижня Надя Дорофєєва та Володимир Дантес шокували своїх фанатів заявою про те, що їхній союзу добіг кінця. Виявляється, пара розлучилася, і ба більше, це сталося досить давно. Просто зірки не могли знайти підходящий час для того, щоб сповістити про це шанувальників. Згодом Дантес зізнався, що під час війни вони зрозуміли, що немає сенсу відтягувати цей момент.

Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Після новини про розрив пари мережею почали активно ширитися чутки про новий роман співачки. Нібито у Наді вже знайшлася заміна Вові. Однак особистість чоловіка розкрити не могли.

Володимир Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою
Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Деякі ділилися здогадками, що це може бути Міша Кацурін. В свою чергу, Олексій Дурнєв заявив, що це знаменита людина і коли він дізнався, був шокований.

І варто відмітити, що знайшлося підтвердження чуткам про зв’язок Дорофєєвої та Кацуріна. Нещодавно спливла фотографія з Барселони, на якій Надя тоне в обіймах Міши. Звісно, це не може бути абсолютним доказом, але каже про їхні близькі стосунки.

Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Тож зараз в інтернеті активно розмірковують стосовно того, чи дійсно молоді люди мають роман.

Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Нагадуємо, що Надя та Володимир були разом понад 8 років. Раніше пара декілька разів роставалася. Криза ставалася через поведінку Дантеса, який не завжди поводився прийнятно для Дорофєєвої. Цим пояснюються сподівання фанатів на те, що артисти все ж таки помиряться і знову будуть разом.

Схожі статті