37-річна Тіна Кароль жорстко звернулася до Григорія Лепса, який приїхав з концертами на Донбас: “Нутро тварини”

Поп-діва української естради Тіна Кароль жорстко звернулася до скандально відомого російського виконавця Григорія Лепса після його приїзду на окупований Донбас з концертами.

24 лютого росія розв’язала війну проти України, яку підтримали безліч російських артистів — Поліна Гагаріна, Микола Басков, корінна киянка Наташа Корольова, Сергій Лазарєв і не тільки. Цей список поповнив і Григорій Лепс, який 11 травня приїхав на Донбас давати концерти для армії рф.

Без уваги дана подія не залишилася. Жорстко з цього приводу висловилася українська співачка Тіна Кароль.

Тіна Кароль позбавилася зайвої ваги і вразила стрункістю
Тіна Кароль жорстко звернулася до Григорія Лепса

Зірка у себе в Інстаграмі опублікувала відео з Лепсом, який їхав, наспівуючи пісню Висоцького “Рыцарский турнир”, вочевидь, не розуміючи прихований зміст рядків про лукавого короля, та запросила його заїжджати поглибше, не лише на окуповані території:

“Нутро тварини. Все було ясно ще тоді, коли я сказала тобі НІ. Заїжджай глибше, не тікай так швидко, ми зустрінемо як слід! Ти будеш їжею для хробаків. Ми зневажаємо “короля”. Трек обрав клас, молодчага”.

Тіна Кароль жорстко звернулася до Григорія Лепса
Тіна Кароль жорстко звернулася до Григорія Лепса

Відмова Тіни Лепсу стосувалася його пропозиції стати продюсером Кароль, яку вона отримала кілька років тому. Зауважимо, після смерті Євгена Огіра поп-діва продюсує себе сама.

Серед українських артистів також є ті, хто неприємно здивував українців своєю громадянською позицією.

Так, війну замовчують телеведуча Регіна Тодоренко, співачки MARUV і Ані Лорак, Таїсія Повалій взагалі дає концерти в кремлі, а паломниця Оксана Марченко виїхала з України за кілька днів до вторгнення в росію, закривши свої соцмережі від української аудиторії.

Схожі статті