Ольга Сумська накинулася з докорами на Кондратюка, який порадив припинити спілкуватися із дочкою-росіянкою

Знаменита українська акторка Ольга Сумська публічно відповіла Ігорю Кондратюку на його коментарі стосовно старшої доньки-росіянки. Усі деталі в статті.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська потрапила у незручну ситуацію через старшу доньку Антоніну, яка на даний момент проживає в Москві разом зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем.

Дівчина не тільки не покинула російської федерації, але навіть і слова не сказала проти політики, яку вона на даний момент проводить. Це розлютило аудиторію, адже Антоніна продовжує мовчати. Мовляв, немає ніякої проблеми у тому, щоб виїхати з країни та розкрити рота. Але Паперна зайняла позицію, з якої, вочевидь хоче залишатися у себе вдома попри все, що відбувається.

Ольга Сумська накинулася з докорами на Кондратюка

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Ольга Сумська накинулася з докорами на Кондратюка. Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Нещодавно у Кондратюка запитали в інтерв’ю, як він ставиться до цієї ситуації. Ігор пожалів Ольгу та заявив, що акторка не може нічого зробити, окрім як припинити спілкуватися з донею, але це її вибір. Тим не менш, Ольга сприйняла це висловлювання дуже гостро і нещодавно дала публічну відповідь.

“Як я можу вплинути? Ніяк. Тут раптом Ігор Кондратюк взявся мені давати поради. Пане Кондратюку, хто ви такий, що ви радите мені відмовитися від моєї дитини, зректися її та своїх онуків? Я ніколи цього не зроблю”, – резюмувала Ольга.

Варто відзначити, що вона знову наголосила на тому, що Тоня хоче зберегти свою сім’ю. Складається враження, що Паперна потрапила у ту ж саму ситуацію, що й Регіна Тодоренко. Тобто, її чоловік не готовий підтримувати Україну, тому є ризик втратити родину через політичні погляди.

Схожі статті