Чим закінчився “роман” Хіменеса-Браво та Ольги Мартиновської: у життя Ектора прийшла інша – молода і вродлива

До війни Ольгу Мартиновську вважали таємною коханою Ектора Хіменеса-Браво. Що зі здогадок аудиторії виявилося правдою, а що — ні? Деталі в статті.

Минулого року відомий український кулінар, п’ятдесятирічний колумбієць Ектор Хіменес-Браво зізнався, що нарешті знайшов жінку з якою хоче будувати серйозні стосунки.
Та про кого конкретно йшла мова він так і не розповів.

Зірка поділився думкою, що усі його попередні романи потерпіли фіаско саме через публічність. Тому він прийняв важливе рішення — не допускати до коханої пресу та фанатів. Тим не менш, у його правила не входило не дражнити аудиторію знімками, які дають розуміти, що Ектор все ж таки знаходиться в стосунках.

Чим закінчився роман Хіменеса-Браво та Ольги Мартиновської

Так, знаменитість почав оприлюднювати кадри, на яких шанувальники не могли розгледіти обличчя його коханої. Але фантазії глядачам не займати. Тому імовірною коханою Ектора стала Ольга Мартиновська за думкою більшості підписників зірки.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Чим закінчився роман Хіменеса-Браво та Ольги Мартиновської

Її силует та риси впізнавали у більшості кадрів, а коли матір кулінара приїхала до Києва, не залишилося сумнівів, що насправді вона хоче познайомитися з майбутньою невісткою. Поповзли чутки про те, що Хіменес-Браво збирається одружуватися на свої колезі. Але все стихло, тільки-но почалася війна. Про роман Ольги та Ектора забули, а зірка привернув до себе увагу черговим кадром, який ненароком видав особистіть його коханої. Вона виявилася дуже молодою, темноволосою та не має жодного відношення до телебачення. Тільки-но дівчину розпізнали, про Ольгу усі забули, наче версій про її роман з колегою і не існувало.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Чим закінчився роман Хіменеса-Браво та Ольги Мартиновської

Однак шанувальники зірки досі продовжують її підозрювати у романі з Володимиром Ярославським, що вельми вирогідно, зважаючи на останні події.

Схожі статті