Чому у Ані Лорак такий псевдонім? Зірка відмовилася від свого імені через конкурентку: “Не було чого втрачати”

Знаменита російська співачка свого часу виросла і стала зіркою в Україні. Під час свого зльоту вона підібрала собі псевдонім, який вплинув на її подальший успіх.

Знаменита співачка Ані Лорак, як відомо, народилася у дуже бідній родині, яка не могла прогодувати своїх дітей. Дівчинка раз у раз потрапляла до інтернату і навіть мріяти не могла про розкішне життя, яке на неї чекало в майбутньому. Але як маленька Кароліна стала дівою і чому у Ані Лорак такий псевдонім?

Чому у Ані Лорак такий псевдонім

Чому у Ані Лорак такий псевдонім

Будучи підлітком, зірка брала участь у різноманітних музичних конкурсах, щоб її помітила громадськість. Співачка не приховує, що настільки хотіла успіху, щоб була готова абсолютно на все, тому почала співпрацювати з Юрієм Фальосою. Контракт підписала її мама.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України
Чому у Ані Лорак такий псевдонім

У конкурсі “Нова хвиля” Кароліна мало знову показати свої можливості та вміння, але перед нею вже мала виступати одна Кароліна, тому дівчина зрозуміла, що необхідно терміново видумати псевдонім. Ним став паліндром її імені.

“Я була тоді готова підписувати будь-які контракти, бо мені особливо не було що втрачати. З одного боку, інтернат та безвихідь, з іншого – бідність”

Згодом необхідність повертатися до свого реального імені не з’явилася. Майбутню знаменитість добре запам’ятовували завдяки її псевдоніму, і він виявився напрочуд вдалим.

Зараз у кар’єрі артистки серйозна криза: після початку повномасштабної війни в Україні співачка стала не потрібна ні на власній батьківщині, ні у російській федерації, до якої вона переїхала 8 років тому. Де зараз знаходиться і чим займається артистка невідомо, але її фанати дуже схвильовані тим фактом, що Кароліна ховається.

За декілька місяців повної відсутності артистка встигла лише засвітитися на вірменському весілля, яке точно було заплановано ще до війни.

Схожі статті