Володимир Дантес став “батьком”: остаточно забув Надю Дорофєєву та показав карапуза від обраниці Кацуріної

Кохання буває таким непередбачуваним: цього року найгучнішим розлученням став розрив шлюбу Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. Та більшим сюрпризом, ніж просто завершення їхніх відносин стало те, артисти раптово зійшлися з парою своїх друзів.

Ніколи ще історія українського шоу-бізнесу не знала такої історії. Четверо друзів, які чудово спілкувалися, разом подорожували раптово водночас розлучаються. Надя Дорофєєва, аби розповісти фанатам про кінець свого сімейного життя написала так:

“Ніколи не буде вірного часу. Ця історія розпочалася 5 серпня 2011 року у поїзді. Двоє молодих людей, у яких все ще попереду, зустрілися і полюбили один одного з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, їхні стосунки стали прикладом для багатьох. Ця пара стала найріднішими людьми один одному і це найближчі друзі. Такими вони залишаються”

Згодом стало відомо, що співачка стала зустрічатися з тим самим другом свого вже екс-обранця, Михайлом Кацуріним. Натомість Володимира почали помічати у компанії колишньої дружини нового бойфренда артисти. Дійсно, не епізод з життя, а цілий готовий сценарій для нового серіалу.

Пильні фанати підмітили, що Дантес все більше часу проводить з рестораторкою Дашею Кацуріною. Нещодавно у мережі спливла спільна світлина знаменитостей, де співак няньчить діток своєї подруги. Раніше майоріли фото і того, як зірки цілуються. Дар’я була вагітною двічі від Михайла Кацуріна.

Володимир Дантес став “батьком”

Проте, малюків не бачили жодного разу з татом чи Надією. Можливо пара не хоче раніше часу анонсувати те, наскільки сильно змінилося їхнє сімейне життя. Цікаво, що кілька років тому Дорофєєва на пару з колишнім чоловіком відверто заявляли: у поповненні родини вони зовсім не зацікавлені.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес ніколи не співпрацювали разом, як музиканти. Чоловік артистки останніми роками почав розвивати себе більше, як шоумен.

Схожі статті