45-річна Камалія нарешті зізналася, чому стала копією Таїсії Повалій: “З пластикою чи уколами перебрала”

Відома українська співачка Камалія прокоментувала свої раптові зміни у зовнішності та відповіла, чи дійсно зробила пластичну операцію. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Камалія нещодавно неймовірно вразила своїх шанувальників. Уся справа в тому, що в новому відеокліпі артистка постала з оновленим обличчям. І варто відмітити, що її було дуже легко сплутати з Таїсію Повалій. Власне, усі коментарі під публікацією Камалії були присвячені саме її схожості з колегою, яка зрадила Україну.

Камалія нарешті зізналася, чому стала копією Таїсії Повалій

Не дивно, що серед аудиторії одразу ж почали повзти чутки про пластичні операції зірки, до яких вона вдалася у період війни. Хтось відверто сварив косметолога зірки та візажиста.

Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності

Не витримавши, Камалія все ж таки відповіла своїм підписникам щодо змін у зовнішності.

Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності

Співачка заявила, що ніколи не робила собі пластичних операцій, і таких планів не має. У невдалому вигляді винні не хірурги, і навіть не косметологи, а візажист та оператор-освітлювач. Мовляв, саме через них склалося враження, що в неї щось сталося з обличчям.

Через день співачка доповнила свій коментар і заявила, що так було задумано, і мовляв це свого роду меседж. Що саме намагалася сказати артистка невідомо, але вона стійко переносить критику і начебто не збирається видаляти невдалу відеороботу.

Нагадуємо, що Камалі на початку війни в Україні залишалася в Києві разом зі своєю мамою Інною Петрівною. Її чоловік та діти евакуювалися незадовго до вторгнення, знаючи про небезпеку. Співачка доклала неймовірних зусиль, аби врятувати своїх коней, але натжаль, її родина понесла непоправні втрати в особі чотирилапих улюбленців.

Схожі статті