Лілія Ребрик показала фото дорослої доньки і подарувала ніжність

Ведуча показала сповнене ніжності фото.

Відома українська телеведуча та акторка театру і кіно Лілія Ребрик любить ділитися з прихильниками світлинами з особистого життя. Зірка любить показувати і розказувати чим живе зіркова родина. Тож за старою доброю традицією вона показала кілька родинних знімків.

На першому знімку з серії телеведуча зі своїм чоловіком, хореографом Андрієм Диким, сидять в автівці. На другому знімки зіркова пара вже виходить з виборчої дільниці. Помітно, що у Андрія Дикого проста чорна маска, а от у Лілії – кольорова і дуже жіноча. Ручки для голосування пара теж обрала відповідні: блакитну – для чоловіка і рожеву – для дружини.

Під серією фото зірка екрану написала про виконання громадянського обов’язку.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGxScPEhxi-%2F&is_from_rle

Під знімком прихильники зіркової пари поділилися своїми планами на вихідний і розповіли як провели виборчу неділю. Вони зазначили, що пара щаслива, а у Андрія Дикого горять очі поруч з зірковою дружиною.

Згодом акторка театру і кіно виклала не менш ніжне і зворушливе фото зі старшою донькою Діаною. Обидві у білих курточках-шубках, джинсах і кросівках. На Діані ще одягнена фіолетова шапочка. позували дівчата на тлі осінніх дерев.

Лілія обіймає доньку і посміхається. Під знімком вона зазначила, що не вірить у те, що її маленька дівчинка вже доросла.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCG7aYFEhTV9%2F&is_from_rle

Прихильники засипали красунечок коментарями. Багатьом теж не віриться як швидко пролетів час. Вони пригадали, що ще недавно лілія Ребрик стояла на сцені вагітна, а тепер поруч з нею така доросла маленька дівчинка. Діані теж наробили компліментів і зауважили, що донечка красуня і дуже розвинена дитина.

На всіх знімках є одна незмінна річ, а саме дуже тепла і сонячна помішка ведучої.

Схожі статті