У Потапа параліч, Винник лікується в Німеччині, Писанка померла: українські зірки, які важко захворіли у 2022

2022 рік для багатьох став не тільки жахливим через повеомасштабну війну, але і через особисті драми. Наприклад, деякі зірки втратили своє здоров'я.

Війна внесла у життя українців свої корективи. Втім, для деяких 2022-й став неймовірно важким і через здоров’я. Хто зі знаменитостей повідомив про важку хворобу?

Руслана Писанка

В оточенні Руслани Писанки розповіли правду про втечу зірки
Українські зірки, які важко захворіли у 2022

Смерть Руслани Писанки стала справжнім шоком для багатьох її колег, друзів та знайомих. Після втрати свідомості на сцені, вона дізналася про страшний діагноз — рак. Як зізнався її чоловік Ігор Ісаков, форма онкологічного захворювання була вельми агресивною, і акторка просто не витримала цієї боротьби.

Олег Винник

Олег Винник тривалий час не дає про себе знати
Українські зірки, які важко захворіли у 2022

Ще до початку війни знаменитість повідомляв про те, що в нього є проблеми з горлом, і через це скасовував концерти. Коли ж шанувальники почали цікавитися, куди зник повелитель вовчиць, його адвокат була вимушена визнати, що співак перебрався до Німеччини, де проходить лікування. Діагноз так і не був озвучений, але його оточення натякає на серйозність проблеми, а в мережі взагалі точаться розмови про хіміотерапію.

Українські зірки, які важко захворіли у 2022

Потап

Українські зірки, які важко захворіли у 2022

Олексій Потапенко також зміг шокувати своїх підписників. Одного дня він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому його обличчя буквально перекошене на одну сторону. Зірка не міг ні співати, ні розмовляти.

А згодом його дружина Настя Каменських додала, що в нього були також проблеми з харчуванням. Олексій не міг споживати навіть рідку їжу. Зараз продюсер проходить лікування.

Катерина Тишкевич

Катерина Тишкевич потребує серйозного лікування
Українські зірки, які важко захворіли у 2022

Влітку 2022-го Катерина Тишкевич вперше розповіла про те, що понад 8 років бореться з невідомим діагнозом. Раніше її мучили сильні головні болі, але цього року хвороба почала активно прогресувати, і зірка просто не змогла встати з ліжка. Зараз вона пройшла обстеження у Данії і готується до агресивного лікування.

Схожі статті