Як виглядає донька чоловіка Марічки Падалко, яку народила інша жінка: з ким закрутив роман Єгор Соболєв?

Відома українська телеведуча Марічка Падалко багато років тому вийшов заміж за народного депутата Єгора Соболєва. На той час чоловік вже мав за плечима два шлюби та народження первістка.

Марічка Падалко давно не приховує того факту, що свого часу вступила у стосунки з невільним чоловіком. Єгор Соболєв мав за плечима як мінімум один шлюб, а також народження дочки.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Як виглядає донька чоловіки Марічки Падалко, яку народила інша жінка

Зірка приховувала від своєї сім’ї правду про свої стосунки, і розповіла усе, що відбувається в любовній сфері її життя тільки бабусі, яка змогла її підтримати та підсказати, як правильно вчинити.

Як виглядає донька чоловіки Марічки Падалко, яку народила інша жінка

Та вже зовсім скоро Марічка зрозуміла, що Єгор зможе стати її супутником життя. Пара зіграла весілля і стала батьками у цьому союзі ад три рази. Колишня дружина Єгора Анна Цуркан навіть допомагала телеведучій у знайомстві з батьками чоловіка.

З дочкою від попереднього шлюбу зірка також знайшла спільну мову. Варто відмітити, що зараз дівчина вже зовсім доросла і дуже схожа на батька.

Як виглядає донька чоловіки Марічки Падалко, яку народила інша жінка. Єгор Соболєв та Анна Цуканова
Як виглядає донька чоловіки Марічки Падалко, яку народила інша жінка

Нагадуємо, що Єгор Соболєв приїхав до України з росії з метою емігрувати. На початку двотисячних він отримав громадянство і став політиком. Після початку повномасштабної війни на території України стосунки чоловіка з родиною сильно зіпсувалися: матір депутата не повірила у те, що розповідав їй про війну син. Марічка Падалко також взяла участь у конфлікті, усе розставивши по своїх місцях.

Про війну Єгор Соболєв та його дружина знали і до російського наступу. Через це родина пройшла навіть через невеличку кризу, адже обидва не могли визначитися, хто ж буде евакуювати дітей. Марічка Падалко розуміла, що роботи в неї буде дуже багато. Не менш важливою була і місія Соболєва.

Схожі статті