Як Каті Осадчій вдалося переманити з чужої родини Юрія Горбунова: вся правда про початок роману ведучих “1+1”

Стало відомо, як Катерині Осадчій вдалося закохати у себе одруженого чоловіка. Невже Юрій Горбунов дійсно розлучився з дружиною через службовий роман з телеведучою?

Популярна українська ведуча Катерина Осадча та актор Юрій Горбунов щасливо одружені вже п’ять років. За цей час закохані народили двох чудових малюків, найменшому з яких нещодавно виповнився лише рік. Артисти не часто діляться з публікою подробицями свого особистого життя, але й не тримають шанувальників у повному незнанні. Пара викладає спільні світлини в інстаграм та інколи показує, як ростуть їх діти.

Катя Осадча розповіла про пологи
Як Каті Осадчій вдалося переманити з чужої родини Юрія Горбунова

Не секрет, що Катерина Осадча вже була одружена з політиком Олегом Поліщуком, від якого, зовсім юною, народила сина. З депутатом ведуча розлучилась у 2004 році. Але мало кому відомо, що шлюб з Осадчою не перший у житті Горбунова.

Артист був одружений з жінкою, на ім’я Людмила. Пара розписалася  ще у далекому 1994 році та прожили разом майже десять років. Екс-дружина актора будувала кар’єру балерини, але після одруження з Юрієм відкладала свій інтерес до танців та присвятила себе сімейному побуту. Спільних дітей колишні партнери не народили, але виховували разом доньку Людмили від її попередніх стосунків.

Пара подала на розлучення у 2015 році та вже тоді ЗМІ подейкували, що причиною розриву шлюбу Горбунова стала молода та вродлива ведуча.

Як Каті Осадчій вдалося переманити з чужої родини Юрія Горбунова

Багато часу разом артисти почали проводити на зніманнях другого сезону шоу “Голос. Діти”, де обидва були ведучими. Саме тоді між знаменитостями спалахнула іскра, яка дуже швидко перетворилась у справжнє полум’я кохання. Музичний проєкт знімався у 2015 році, тож цілком можливо, що офіційно Юрій ще не був розлучений. Плітки щодо того, що зірки мають не лише дружні та професійні стосунки одразу заполонили інтернет-мережу.

Майже 2 роки пара намагалась не афішувати свій роман, поки у 2017 роки не вирішили побратися офіційно.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов старший за дружину на 13 років.

Схожі статті