Дмитро Комаров екстремально відпочив у Таїланді з красунею-дружиною

Екстрим як стиль життя.

Попри закриті кордони ведучий авторської програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров продовжує подорожувати світом. А от про відпустку довелося забути. Тож мандрівник поділився з прихильниками спогадами про відпустку у сонячному Таїланді з красунею-дружиною Олександрою Кучеренко.

Телемендрівник розповів, що у поїздці в них не було визначеного маршруту, а пересувалася країною пара на орендованому автомобілі. Зазвичай харчувалися там, де їли місцеві. Ночували там, куди встигали доїхати завидна. Вся відпустка пройшла в стилі “Світу навиворіт”. Дмитру пощастило, що його дружина так само любить екстрим, як і він. До того ж, навіть в Україні мандрівник надає перевагу далеким від спокійних розвагам. Часто у цьому беруть участь його дружина Олександра і сестра Ангеліна.

Про останню докарантинну поїздку за кордон Дмитро Комаров розповів у своєму блозі в Instagram. Також мандрівник зазначив, що нові випуски “Світу навиворіт” виходитимуть регулярно.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHDVad2JL-3%2F&is_from_rle

У коментарях прихильники Дмитра Комарова написали багато позитивних повідомлень на підтримку мандрівника.

Ведучий розповів трохи про нинішнє закулісся програми про подорожі. Він зазначив, що зараз подорожі ускладнилися необхідністю постійно здавати ПЛР-тести і мати чіткий маршрут. Проте навіть такі незручності не заважають Дмитру Комарову їздити світом і знімати матеріал для нових випусків, про що теж розповів у блозі. Ведучий поділився з прихильниками приємною новиною. Під час зйомок до нього прилітала дружина Олександра Кучеренко.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCG5dTZBpHZ9%2F&is_from_rle

Фанати програми помітили як сильно змінюється ведучий, коли поруч з’являється його кохана дружина. Прихильники Дмитра Комарова подякували йому за хорошу і позитивну передачу.

Схожі статті