Оксана Муха обрізала розкішне волосся під їжачка: колишню любов Балана не впізнати

Переможниця "Голосу країни" Оксана Муха знов вийшла на сцену після боротьби з онкологією. Співачка показала нову зачіску та поділилась, хто підтримував її на шляху до одужання.

Часто артистам доводиться приховувати стан свого здоров’я, аби не викликати хвилю обговорень та не хвилювати фанатів. Саме так зробила й Оксана Муха, учасниця та переможниця проєкту “Голос країни”. Тривалий час шанувальники мали підозру, що з їх улюбленицею відбуваються якісь негаразди. Артистка стала виглядати втомленою та не з’являлась на публіці з непокритою головою. Фанати зірки не даремно хвилювались, оскільки Оксана дійсно хворіла. Лише нещодавно співачка зізнавалась, через які складнощі їй довелося пройти.

У жінки виявили онкологічне захворювання, а процес лікування був доволі важким та болісним. Відомо, що хіміотерапія, яка вбиває ракові клітини, не буває без побічних ефектів та сильно погіршує стан здоров’я у цілому.

Намальована Оксана Муха під час онкохвороби
Оксана Муха обрізала розкішне волосся під їжачка

На щастя, у такий важкий період Оксана Муха не залишилася наодинці. Шлях до одужання з нею пройшов коханий чоловік, на ім’я Михайло. Він працює художником та на честь своєї обраниці, як символ її мужності та боротьби, намалював портрет у сучасному стилі.

Пройшовши тяжкі випробування було б логічним, якби співачка деякий час відпочила від роботи та пройшла реабілітацію. Проте Оксана, як сильна українська жінка, не впала у відчай та не припинила давати концерти. Співачка брала участь у благодійних виступах по збору коштів на потреби України під час війни.

Варто звернути увагу, що Муха не ховається від об’єктивів камер та не носить перуки. Після курсів хімієтерапії молода жінка повністю втратила волосся, але не сміливість. Співачка сприймає позитивно зміни у зовнішності та відкрито демонструє коротку зачіску. Цікаво, що коротке волосся не тільки не зіпсувало вроду Оксани, а й надало загадкового шарму та створило новий стиль.

Як виглядає колишній чоловік Оксани Мухи, якій приписують роман з Даном Баланом
Оксана Муха обрізала розкішне волосся під їжачка

Зараз зірка знаходиться у стані ремісії, але онкологічним захворюванням притаманно повертатися. Тому Оксані доводиться регулярно здавати аналізи та перевіряти стан здоров’я у лікаря-онколога.

Нагадаємо, що тренером Оксани Мухи на шоу “Голос країни” був Дан Балан. Артистам навіть приписували роман, але це залишилось на рівні чуток та не мало офіційного підтвердження.

Схожі статті