Катя Осадча з родиною мріють про поповнення

Зіркова родина готується до появи нового члена сім'ї.

Нещодавно українська телеведуча Катя Осадча поділилася у мережі зворушливим знімком, на якому їхній з Юрієм Горбуновим син Іван гладить кота. Схоже, родина завітала в гості, де живе цей смугастий пухнастик.

Під знімком ведуча “Світського життя” написала, що на фото з їхнього – лише син Іван, а от кіт – ні. Катя Осадча поділилася, що в них поки немає домашніх улюбленців, оскільки не можуть домовитися кого саме заводити. Сама телезірка хоче завести кота, а її чоловік Юрій Горбунов мрія про собаку. Зрештою, Катерина Осадча поцікавилася думками прихильників на тему кого краще завести.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHI5Dj3BNAi%2F&is_from_rle

Під час відповіді на запитання ведучої думки прихильників теж розділилися. Одні радили заводити лише кота, інші – лише собаку. При цьому котиків радили брати з притулків. Щоправда, були і такі, хто пропонував заводити одразу і кота, і собаку. Прихильники, які пропонували такий варіант, говорили, що вони тримають обох і тварини прекрасно уживаються під одним дахом. При цьому підписники  назвали умову, що вигулювати пса має зірковий чоловік ведучої. 

Звісно, у Каті Осадчої та Юрія Горбунова є куди розвернутися і завести одразу двох чотирилапих улюбленців, адже у них великий заміський будинок.

Зауважимо, що раніше ведуча “Світського життя” побувала у гостях у відомої української співачки Анастасії Приходько. Зірка розповіла, що у них чудово уживаються кіт з собакою. При цьому Анастасія наголосила, що кіт з’явився пізніше, а собака живе виключно на вулиці. На запитання ведучої чому так, виконавиця пояснила, що в них собака-охоронець і їй не місце у будинку. Зірка розповіла, що собаку вона подарувала чоловікові.

Кого ж обере зіркова родина? Чи, може, заведе одразу двох улюбленців? Дізнаємося згодом.

Схожі статті