Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний показав, як відправив доньку в школу: “Наш перший навчальний день”

Андрій Задворний став обранцем Злати Огнєвіч на шоу "Холостячка" проте не виправдавши своїх сподівань покинув жінку і тепер знову сам виховує свою доньку, яку відправив у школу лише в листопаді.

Прийшовши на проєкт, Андрій не приховував, що має доньку та колишню дружину, з якою підтримує нейтральні стосунки заради доньки. І судячи з історій Задворного, свою дитину вік неймовірно кохає і хоче для неї найкращої долі. Тому й намагається бути кращим татом для своєї принцеси. Адже для чоловіків дуже важливо бути прикладом для своїх діточок.

Задворний розповів, як відправив доньку до школи
Задворний розповів, як відправив доньку до школи

Задворний демонструє теплі відносини з дівчинкою і постійно стверджує, що донька – це найкраще, що може відбутися з чоловіком у житті. Тому, коли дочка була маленька, Андрій хотів, щоб у неї були якісні іграшки, а купити такі було складно і він вирішив зайнятися бізнесом та створювати дитячі іграшки, в першу чергу для своєї дитини. Тобто народження дівчинки, привело Задворного до створення власного бізнесу, а це вже показник.

Тому, коли Андрій був на шоу, він з великим захопленням розповідав про свою єдину дитину. Ба більше, чоловік познайомив з нею Злату. Тоді дівчинка була дуже стримана та соромилась камер і співачку. Тому вона прийняла подарунок і провела до своєї мами, щоб не завдавати собі дискомфорту. На той момент Златі не сподобалась присутність колишньої дружини, але вона з нею побалакала.

​Єдине що невідомо, це як артистка спілкувалась з донькою Андрія вже після проєкту в реальному житті. Сам чоловік довго не показував доньку, але у цей понеділок дівчинка пішла до школи й це був її перший навчальний день у цьому році. Цю інформацію турботливий татусь розповів у своєму instagram та зачепив тему війни, повітряних тривог, шкільних бомбосховищ та тривожного рюкзака для дитини.

Схожі статті