Як виглядають та чим займаються дружини Юрія Ткача, Ігоря Ласточкіна та інших зірок “Ліги сміху” (ФОТО)

Певно кожна жінка у світі хоче бачити біля себе серйозного, сильного чоловіка, але з гарним почуттям гумору. Такого, щоб і підтримати міг в будь-яку мить і розвеселити. Але цікава й інша сторона, яких жінок люблять гуморні чоловіки?

Юрій Ткач

Юрій Ткач та Вікторія
Юрій Ткач та Вікторія

Юра відомий актор “Ліги сміху”, студії “Квартал 95” та українських фільмів, тому, не дивно, що він викликає у жінок захват та користується серед них популярністю. Але сам чоловік вже обрав для себе жінку, з якою пов’язав життя. Дружину Юрія звати Вікторія і вона стала досить популярною у соціальній  мережі instagram, Віка має 278 тисяч підписників та активно веде свій профіль, де ділиться новинами зі свого життя. Жінка також має гарне почуття гумору, але й досить серйозна, оскільки є ще й адміністратором свого чоловіка, тобто веде всі переговори з замовниками та продюсерами проєктів.

Ігор Ласточкін

Ігор Ласточкін та Анна
Ігор Ласточкін та Анна

Шоумен та актор Ігор Ласточкін знайшов своє кохання ще у студентські роки. Він закохався у свою сусідку в гуртожитку Анну, яка жила з ним на одному поверсі, оскільки молоді люди часто стикалися, Ігор встиг закохатися та вирішив почати з дружби. Адже не дивлячись на серйозну професію Ані – фінансист, вона також, як і Ласточкін, грала у КВК, там вони й почали спілкуватися, дружити, а потім дуже сильно закохалися один в одного й зіграли весілля у 2011 році та до сьогоднішнього дня живуть душа у душу.

Володимир Мартинець

Володимир Мартинець та Катерина
Володимир Мартинець та Вікторія

Молодий актор “Ліги сміху” та студії “Квартал 95” Володимир, який запросив  сам Зеленський славиться своїм гумором та красивими губами, про які йому часто говорили тренери ліги та шанувальниці. Але, як каже сам Вова, “ці губи лише моєї дружини”. Дівчину, яка стала дружиною актора, звати Вікторія і вона має власну піцерію, чим й займається по життю, дівчина не публічна зовсім, мабуть, їй вистачає популярного чоловіка.

Андрій Рибак

Андрій Рибак та Аліна
Андрій Рибак та Аліна

Відомий “лігосмішник”, радіоведучий та учасник “Холостячки” Андрій ще давно обрав для себе дівчину, на ім’я Аліна. Виявляється, ще до участі у найромантичнішому проєкті, він мав з нею стосунки й навіть пообіцяв Аліні не закохуватися в Мішину. Так і вийшло, адже влітку цього року Рибак зі своєю обраницею, власницею бренду одягу, зіграли весілля і тепер живуть як молода, щаслива родина.

Схожі статті