Джамала показала виступ із зірками “Євробачення” в Амстердамі: обіймає красеня замість власного чоловіка

Нещодавно Джамала виклала підбірку фотографій з гучного музичного заходу, що пройшов 17 листопада в Нідерландах — Het Grote Songfestivalfeest. Яскрава співачка засвітилась на них із минулорічними переможцями "Євробачення", а на одній зі світлин навіть перебувала в обіймах загадкового молодого хлопця.

Днями українська солодкоголоса співачка Джамала поділилася із шанувальниками світлинами з поїздки до Нідерландів. До цього моменту вона разом з дітьми перебувала в Польщі, виїхавши з Батьківщини після початку повномасштабної війни. Але доля закинула її в Амстердам, хоча і лише на короткий час.

Джамалу запросили на Het Grote Songfestivalfeest, де вона разом з іншими зірками та переможцями пісенного конкурсу “Євробачення” виконала свої хіти. Серед гостей заходу були ейфорична Loreen, запальна Netta, білоруський виконавець та скрипаль Олександр Рибак, рок-гурт Lordi, а також українці — переможці “Євробачення-2022” Kalush та учасники минулорічного конкурсу GoA.

Д
Джамала в патріотичній сукні під час виступу

Співачка виконала свою переможну композицію “1944”, привертаючи увагу не тільки сильним вокалом, але й образом: довга сукня в патріотичних кольорах та головний убір у вигляді золотого вінка, який більше нагадував корону.

Джамала не приховувала свого захвату від фестивалю, присвятивши йому не один пост в Інстаґрам, де були світлини з виступу співачки, закулісся заходу та, мабуть, найбільш зіркове фото української естради із GoA та цьогорічним переможцями “Євробачення” Kalush.

 

Серед цих фотографій була і одна досить особиста. На ній Джамала, широко посміхаючись, міцно обіймається із молодим красенем.

Джамала із красенем-співаком

Але не варто запідозрювати артистку в зраді. Цим чоловіком виявився шведський співак, переможець “Євробачення-2015” та ведучий пісенного конкурсу у 2016 році — Монс Сельмерлев, який вручав співачці кубок після тріумфального виступу в рік її перемоги.

Нагадаємо, Джамала стала переможницею 61-го “Євробачення”, де виконала пісню “1944”.

Схожі статті