Травмованого Андрія Бєднякова масово втішають в мережі: будинок телеведучого знесли у рідному Маріуполі

Відомий український телеведучий та блогер Андрій Бєдняков не припиняє засмучувати своїх підписників, і на цей раз повідомив про знесення свого рідного будинку.

Ні для кого не секрет, що відомий український телеведучий та блогер Андрій Бєдняков родом з Маріуполя. Після початку повномасштабної війни в Україні емоційний стан чоловіка був дуже важким, адже в нього там залишалася сім’я, з якою він майже не мав зв’язку.

Увесь шоу-бізнес знав про те, що у Андрія у місті залишилися мама та сестра. Врешті-решт, коли родині вдалося евакуюватися, стало відомо, що матір таки не витримала і померла.

Андрій Бєдняков повідомив, що його будинок в Маріуполі знесли. Матір телеведучого

За словами зірки, вона тривалий час знаходилася в комі, але рідна сестра не поспішала повідомляти про стан жінки.

Андрій Бєдняков повідомив, що його будинок в Маріуполі знесли

Втім, Андрію не залишили навіть пам’яті про покійну матір. Нещодавно Бєдняков повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що будинок, в якому він виріс, був знесений.

У дописі до публікації чоловік перерахував увесь цей досвід, який отримав, живучи в Маріуполі, а також про спогади, які можна назвати найціннішими та найріднішими серцю. Не стримуючи емоцій, Андрій Бєдняков знову зізнався, що ненавидить окупантів.

Фанати зірки у коментарях залишили багато теплих слів, а також виразили свій жаль стосовно того, що йому доводиться переживати.

Нагадуємо, що за день до цього Андрій Бєдняков повідомив про травму ноги, яку він отримав під час занять спортом. Зірці наклали спеціальну пов’язку, але він не розповідає жодних деталей про поставлений діагноз.

Схожі статті