Всі романи зі співведучими – Притули: чому Ольга Фреймут і Леся Нікітюк обділили увагою Олександра Педана

Олександр Педан і Сергій Притула багато років працювали пліч-о-пліч, модна сказати, що їхня кар'єра почала стрімко зростати вверх, коли вони почали вести шоу разом. Але, чомусь, прихильність від колег–жінок, завжди діставалась Притулі.

Першим спільним проєктом Олександра та Сергія був “Підйом” на Новому каналі, до них ще тоді приєдналась Оля Фреймут, яка відтінкові чоловічий тандем своєю легкістю та чарами. Між ними трьома за роки співпраці склалась досить міцна дружба, вони буди справжньою командою, в якій можна розраховувати один на одного завжди. Та згодом глядачі помітили щось більше ніж дружба між Притулою та Фреймут, було таке враження, що Оля по вуха закохана в нього, тому жарти та підходи сприймала жорсткіше від Педана.

Подейкували, що Оля мала стосунки з Сергієм, але самі зірки телебачення ніколи не коментували свій роман. А от Педан завжди був одружений та вірний своїй коханій Інні, і навіть у молодому віці його дах не зірвало, адже в його житті завжди були пріоритети та цінності.

Фреймут з Притулою

Така сама ситуація із закоханістю у Притули склалась на шоу “Хто зверху?”, коли Фреймут замінила Леся Нікітюк, яку Притула охоче взяв під крило та навчив її багато чому, що повинен вміти ведучий. Так, і знову доля не розділила Сашка та Сергія, тільки цього разу Педан опинився за кадром, але має найголовнішу роль судді, який вирішує, чия команда виявилась сильнішою та багатшою.

Леся Нікітюк з Притулою

Напевно, роман Лесі та Притули є найгучнішим за все життя ведучого, ніби-то їх реально щодня бачать разом на побаченнях. Хоча це не так, оскільки чоловік одружений та дуже кохає свою обраницю і не збирається йти з родини. Так, можливо симпатія між ними дійсно була, але й принципи теж. Тому насправді романтичних стосунків між колегами не було, хоча Нікітюк натякала, що була закохана у Сергія.

Олександр Педан

Тож, і цього разу всі закохані погляди та інтриги дісталися Притулі, а от Педан спокійно собі судив команди та чекав моменту, коли вже зможе побачити свою кохану дружина Інну. До печі, це перше та єдине кохання у житті обох партнерів, їхня історія почалась ще зі шкільних років. Тому в романах на роботі Сашко не зацікавлений.

Схожі статті