Топольський публічно образив Мудру у соцмережах – дівчина різко відповіла Холостяку: “Жалюгідне видовище”

Популярний в Україні холостяк Алекс Топольський привселюдно присором учасницю телепроєкту Сашу Мудру на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Алекс Топольський – знаменитий український бізнесмен. Чоловік став відомим завдяки тому, що саме він став холостяком дванадцятого сезону популярного українського телевізійного шоу, де дівчата змагаються за серце неодруженого. Відомо, що Алекс сам родом зі Львова – там він народився та виріс, а по закінченню університету чоловік поїхав до Сполучених Штатів Америки будувати кар’єру. Наразі Топольський – успішний бізнесмен.

Нещодавно прихильники та прихильниці телешоу “Холостяк” побачили на своїх екран фінал проєкту. Цього разу перемогла Катерина Лозовицька.

Та попри перемогу дівчини, мережу сколихнули стосунки Алекса Топольського з іншою учасницею – із Сашею Мудрою.

Зовсім нещодавно холостяк Алекс та учасниця Саша позадирались один до одного на своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм.

Чоловік опублікував у сторіс прохання до Мудрої ніби не цькувати на нього, холостяка, балійських собак. Він зазначив, що просить жінку не ображати його вибір, ба більше – каже, щоб Саша з гідністю прийняла свою поразку у проєкті.

Активізувати свої балійські зв’язки, щоб зі мною так жорстко розібратись – це вже перебір!.. Катю рухати не треба…Хоч раз прояви гідність”, – написав Топольський.

Така несподівана поведінка Алекса дуже зачепила Сашу Мудру. Дівчина здивувалася та одразу ж кинула відповідь чоловікові у своїх сторіс.

Вона потролила Топольського за його недосконалу українську мову, порадила йому скористуватися новим перекладачем.

Закид Топольського та відповідь Мудрої
Закид Топольського та відповідь Мудрої

Окрім цього, дівчина зазначила, що не зрозуміла такого закиду Алекс, назвавши ці сторіс жалюгідною спробою привернути до себе увагу.

Саша Мудра сказала, що холостяк намагався відновити спілкування з нею, проте в нього нічого не вийшло.

Схожі статті