Від залаштунків 95-го кварталу до Генасамблеїї ООН: як змінювався стиль Олени Зеленської за останні роки

Олена Зеленська надихає мільйонів українських жінок своїм вишуканим та неповторним стилем, який вона демонструє всій Україні та цілому світові загалом.

Олена Зеленська – знаменита українська перша леді, дружина президента України Володимира Зеленського, який успішно керує країною під час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Жінка президента раніше була знаменитою сценаристкою 95-го кварталу, та від 2019-го її життя кардинально змінилося: тепер вона – перша леді Української держави. Жінка не тільки змінила повністю своє життя на роботі, також вона повністю поміняла і стиль – як макіяжу, зачіски, так і одягу, наприклад.

Раніше Олена Зеленська в повсякденному житті вдягала прості джинси та футболки, а от зараз вона намагається якомога частіше вбратися все-таки у дещо стримані луки.

Як раніше вдягалася Олена Зеленська
Як раніше вдягалася Олена Зеленська

Це і логічно, адже вона під прицілами всіх журналістських об’єктивів.

Раніше на всі урочистості жінка вдягалася у красиві, вишукані сукні, які іноді могли бути навіть із блискітками чи паєтками. Вбрання було яскравим, іноді аж занадто.

Як раніше вдягалася Олена Зеленська

Зараз же Олена Зеленська з’являється на публічних виступах у абсолютно стриманому вбранні. Нині кольори в гардеробі першої леді України абсолютно спокійні: вона обирає кольори абсолютно класичні. Це може бути чорний, бежевий, темно-зелений (який зараз так актуальний).

Жінка ніколи раніше не носила зібраного волосся, а от зараз – її основна зачіска – це підібране до купи волосся, або ж випрямлене та акуратно вкладене.

Олена Зеленська – ікона стилю для багатьох жінок. І як би вона не вдягалася, найбільше вона несе в тому, як вона себе поводить, що і як говорить, як усміхається чи співпереживає. Справа зовсім не в одязі: йому притаманно змінюватися, а от характеру та доброму серцю – це не притаманно.

Схожі статті