Катя Осадча показала свою модельну маму: ось у кого успадкувала неземну красу дружина Юрія Горбунова (ФОТО)

Катерина Осадча чи не вперше показала свою маму, яка так сильно схожа на знаменитість - жінка на свої роки виглядає дуже стильно та сучасно.

Правду кажуть, що яблуко від яблуні недалеко падає. Окрім певних рис характеру від батьків ми беремо найголовніше, нашу візитку картку — зовнішність. Як показує практика, генетика влаштована таким чином, що дівчата більше схожі на тата, а хлопці — на маму. Втім це лише закономірність, і зрозуміло, що у неї є свої нюанси.

Українська телеведуча, яка стала відомою мільйонам людей завдяки авторській програмі “Зіркове життя” на телеканалі 1+1, журналістка та модель Катя Осадча днями привітала свою маму із днем народження на сторінці в Інстаграм.

Жінка оприлюднила фото з мамою та сином і зробила коротенький підпис під публікацією. Почала привітання Осадча з того, що болить кожному українцю, а саме — з війни.

Скріншот
Скріншот зі сторінки Осадчої

“Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед”, – написала телеведуча.

Не оминула Катя Осадча й заслуг мами у ролі бабусі. Вона зазначила, що в майбутньому дуже хотіла би бути саме такою бабусею — красивою, енергійною та із жагою до життя.

Також вона побажала мамі бути щасливою та красивою. Жінка жартома написала, що сподівається на те, що їй перепав ген краси та вічної молодості від мами.

У коментарях до поста підписники телеведучої засипали жінку сотнею привітань зі святом й найкращими побажаннями. Також вони не оминули стороною той факт, що мати й донька — майже на одне обличчя. Попри те, що Каті Осадчій вже 39 років, по її мамі не одразу можна сказати, що вона має таку дорослу доньку. Разом вони виглядають більше як подруги, аніж мати й дитина.

Схожі статті