Зухвала Тіна Кароль у чорній сукні та рукавичках показала, що втрачає Дан Балан: “Мама мія”

Тіна Кароль знову вразила образом.

Популярна українська співачка Тіна Кароль після ефіру “Танців з зірками” порадувала прихильників черговим образом.

Цього разу на виконавиці була довга чорна сукня з голою спиною і майже оголеним животом. Доповнили образ макіяж у спокійних тонах, гладка зачіска з прикрасою і довгі чорні рукавички.

Більшість підписників співачки, все ж позитивно оцінили серію знімків, зауваживши, що Тіна Кароль засліпила всіх красою.

Наступну серію фото прихильники виконавиці так само високо оцінили. І знову у коментарях з’явилися натяки на невідповідний образ співачки.

Щоправда, останнім часом прихильники все ж звертають увагу на не дуже вдалі образи Тіни Кароль. Все частіше прихильники співачки розділяються на. Одні в захваті від вбрань, а інші – ні. Також дуже часто звучать поради співачці змінити стиліста, бо образи останнім часом “не дуже”.

Крім того, на одній з фан-сторінок Тіни Кароль прихильники поцікавилися навіщо проводити такі експерименти з образами. Вони запевнили, що співачка і так красуня, а підібрані вбрання бувають не дуже вдалими і псують її.

Прихильники зійшлися на думці, що такий образ зовсім не в стилі Тіни Кароль і не личить співачці.

Під останнім знімком найбільш здогадливі прихильники написали, що “він сьогодні не приїде”. Очевидно, що шанувальники співачки та молдавського музиканта розуміють для кого так наряжається Тіна Кароль. І щиро переживають за улюблену україно-молдавську солодку парочку.

Схоже, тут є над чим замислитися. Це не перший випадок, коли прихильники помічають не дуже відповідні улюбленій співачці образи.

Схожі статті