Віра Брежнєва несподівано для всіх заговорила про ВІЛ: зіркові друзі та прихильники втратили дар мови

Віра Брежнєва заговорила про ВІЛ і зазначила, чому це так важливо.

Українська співачка і колишня учасниця групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва опублікувала у своєму Instagram світлину. Однак цікавою виявилось не саме фото, хоча й співачка виглядає бездоганною на ній, а те, що Віра написала під нею.

Віра Брежнєва опублікоувала світлину у своїй соціальній мережі

Світлина опублікована 1 грудня, а в цей день відзначається Всесвітній День боротьби зі СНІДом, метою якого є привернення уваги усіх сторонніх до проблеми, а також нагадати навколишнім, що вона є однією з найглобальніших.

Вперше його почали відзначати у 1988 році і від того часу це дійство відбувається щороку.

Віра Брежнєва також долучилась до небайдужих і нагадала суспільству про існування ВІЛ. У дописі під світлиною вона розповіла, що для неї вже 6 років поспіль 1 грудня це не просто перший день зими. У цей день співачка хоче підтримати тих, кого торкнулась ця страшна і невиліковна хвороба. До того ж Віра нагадала усім, що ми можемо зробити так, щоб ця епідемія зупинилась. Вірус вже добре вивчений і люди знають про шляхи його зараження, які піддаються контролю.

При цьому співачка нагадала про правила, які вона повторює із року в рік і радить всім робити те ж саме:

  • якщо ти не знаєш свій статус — пройди тест на ВІЛ;
  • якщо у тебе позитивний ВІЛ-статус звернися за допомогою, почни терапію;
  • якщо тест негативний — продовжуй дотримуватися правил безпеки, але знай, що кожен із нас стикається з цим ризиком і ніколи не осуджує людей з ВІЛ.

Фоловери Віри Брежнєвої підтримують її і дякують за те, що говорить про цю проблему публічно.

Коментарі фоловерів

Схожі статті