Олег Винник публічно заговорив про вічне кохання, але без Таюне поруч: інтрига зберігається!

Звернули увагу шанувальники, на підпис Олега Винника під фотографією про кохання, згадали Таюне і поставили собі питання, з ким же Олег хоче зробити вічну любов.

Олегом Винником було оголошено, про те, що він переносить свої концерти з грудня 2020 року. Вони будуть проходити влітку і восени 2021 року. Нещодавно “Музична платформа” оцінила виступ Олега Винника та оголосила його переможцем в номінації – найкраща пісня року. Він був відзначений премією. Премія йому була присуджена за виконання пісні “Безумная любовь”.

Цю радісну новину передплатники Олега Винника дізналися сьогодні – 13 грудня, коли він оприлюднив її на своїй сторінці в Інстаграм.
Там же Олег Винник розмістив фотографію, на якій видно як він тримає нагороду, яку заслужив наполегливою працею і завдяки своєму таланту.

Нижче Олегом Винником було написано: “Спасибі, що оцінили мою “Безумную любовь “. Разом ми зробимо з шаленої вічну!”
На ньому темно-зелений оксамитовий піджак з відливом і чорна сорочка. Як завжди, Олег виглядає відмінно і в настрої.

Після того як ця фотографія потрапила в Інстаграм, шанувальники написали багато постів з поздоровленням Олегу. Вони чуттєво вітають його з врученням премії та бажають творчих подальших успіхів, а також нових хітів. Вони знають, що незалежно від того, що зараз багато артистів на карантині, Олег Винник продовжує складати пісні та писати музику під них. Деякі артисти знімають кліпи де залучено мінімальна кількість людей.

Звернули увагу шанувальники, на підпис Олега Винника під фотографією про кохання. Деякі шанувальники згадали Таюне і поставили собі питання, з ким же Олег хоче зробити вічну любов. Як завжди, інтрига зберігається і багато хто не може зрозуміти, хто ж та обраниця, про яку любов він весь час співає?
Прочитайте пости, які залишили в соцмережах прихильники Олега Винника:
“Ви цілком і повністю заслуговуєте цю нагороду!! Вітаємо!!!”, “Красунчик! “, “Вітаю! “, “Вау! Вітаю вас з перемогою. Ви просто нереальний!”,” гідна нагорода гідного артиста “, – написали фоловери.

Напередодні Нового року глядачі на каналі “Україна” можуть подивитися як нагороджується Олег Винник премією “Музична платформа”.
Ще раніше було повідомлено, що Олегом Винником готується музичний сюрприз до Нового Року.

Схожі статті