Оля Полякова готує, а Анна Сєдокова розбиває кулаки: як зірки дають вихід негативним емоціям

Українські зірки розповіли що їм допомагає спокійно реагувати на нестандартні ситуації.

Українські зірки частенько нервують. А приводів для цього у них ого-го як багато.

Але разом з тим у них є ефективні методи боротьби з зайвими нервами а та агресією. Тож і випускають вони все це, як-то кажуть, у мирне русло.

Так вчиняє співачка, учасниця проекту “Танці з зірками” та продюсер проекту “Фабрика зірок” Наталія Могилевська. Зірка зазначає. що не любить радити фільми чи серіали, оскільки знає. що стресу від них лише додасться.

А от різні хобі, саморозвиток і будь-яку творчість артистка лише вітає. Вона і сама така. Для того, аби позбутися негативу їй просто необхідно чимось займатися.

Дотримується такого правила і Королева ночі Оля Полякова. Зірка розповідає, що під час концертів у неї часто трапляються непередбачувані ситуації. що змушують її понервувати.

Співачка зізналася, що у неї були випадки, коли зникало світло, вимикався мікрофон або хтось забував викликати музикантів.

От після такого Оля Полякова або проводить час на городі, або варить сир.

Повною протилежністю їм є співачка Анна Сєдокова, якій зняти стрес допомагає зовсім не жіноче заняття. Для того, аби заспокоїтися артистці необхідно добряче побити боксерську грушу. Саме цим спортом і займається така, на перший погляд, тендітна дівчинка Аня.

Ведуча “Зіркового шляху” Альона Вінницька часто переживає стрес з усмішкою. При цьому вона знає, що це не правильно. Але, тим не менше, не може вчинити інакше. У моменти, коли доводиться багато нервувати зірка дуже шкодує про те, що вона не ходить на бокс або не наважується вдома бити посуд.

Хоча Альона Вінницька і не заперечує того, що, ймовірно, тоді їй було б легше справлятися зі стресовими ситуаціями.

До народження третьої дитини фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та його дружина Alyosha могли взяти пляшку вина і, сидячи на кухні, обговорити все, що їх турбує і змушує попереживати. Звісно, зараз зіркове подружжя собі цього дозволити не може, але просто поговорити теж ніхто не відміняв.

Alyosha і Тарас Тополя знімають стрес розмовами на кухні
Alyosha і Тарас Тополя знімають стрес розмовами на кухні

А от психолог стверджує, що такий спосіб зняття стресу не можна назвати найкращим, оскільки наслідки від усвідомлення того, що насправді відбувається можуть бути катастрофічними.

Тут вона солідарна з наталією Могилевською і радить шукати шляхи, які допоможуть добрати і накопичити позитивні емоції. Психолог стверджує, що джерелами позитиву може бути будь-що і радить відшукати саме те, що підходить конкретній людині.

Схожі статті