Маша Єфросиніна отримала найгірший подарунок на свята: “Привіт, ковід”

Українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася підсумками року.

Маша Єфросиніна стала відомою після проекту “Підйом”, який виходив на “Новому каналі”. Також теледіва знялася у кількох серіалах. серед яких “5 хвилин до метро”, який став її дебютом у кіно.

Маша Єфросиніна і Юрій горбунов у Підйомі
Маша Єфросиніна і Юрій горбунов у Підйомі

Зараз у телеведучої власний проект на YouTube, який називається “Екзамен” і кожний випуск якого відкриває нові грані знаменитостей.

Серед колег по цеху телезірка відрізняється завжди позитивним насторєм, оптимізмом та енергією.

Проте цього разу завжди позитивна Маша Єфросиніна здивувала користувачів мережі песимістичним дописом. Як зізналася зірка, вона таки поповнила ряди тих, хто підчепив Ковід-19.

Де вона могла заразитися, телеведуча не знає. Проте дуже засмутилася через те, що на носі свята і багато планів, які тепер доведеться відкладати. Хоча прикро зірці й те. що вона таки захворіла, незважаючи на дотримання всіх заходів безпеки.

До речі, щоб геть зовсім не втратити новорічний настрій, Маша Єфросиніна вирішила одягнути червоний халат з білими смужками, білу піжаму і новорічну шапочку. В руках у неї біла чашка. Але, навіть кольори свята не покращили настрій телеведучій.

Проте добре і те, що рідні зірки не захворіли, а після позитивного тесту зірка переселилася на мансарду. Звісно, прихильники підтримали зірку і побажали їй швидкого одужання.

Маша Єфросиніна поділилася, що їй вже призначили лікування і зараз вона відпочиває, багато п’є і дотримується всіх рекомендацій.

Підписники також зауважили, що активний спосіб життя, який веде зіркова ведуча, теж ставить її у групу ризику. Проте Маша навіть за таких не дуже радісних обставин не втрачає оптимізму і віри в те, що все буде добре. Зірка, написавши допис, все ж намагалася стриматися, щоб не висловити все, що в неї справді на думці.

А думок з цього приводу у Маші Єфросиніної, схоже, було багато.

До цього на Ковід-19 перехворіли говоний ревізор країни Ольга Фреймут, хореограф Олена Шоптенко, співак Олег Винник та інші знаменитості українського шоу-бізнесу.

Схожі статті