Крутезний iPhone 12 Apple прокачає 4 гігабіти за одну секунду

Компанія Apple презентувала довгоочікуваний модельний ряд Айфон 12. Для поціновувачів продукції технологій і моделей Apple є з чого вибирати. Новинка представлена у базовому, mini, Pro, Prо Max і Se 2 варіантах. Тут мова піде про базовий iPhone 12.

Найперше, що кидається у вічі – це зовнішній вигляд. Дизайн обновився повністю і рамка ґаджета нарешті стала квадратною.

Виготовлений із скла і сталі. Виробники використовують спеціальне покриття Ceramic Shield, за рахунок якого, як вони стверджують, iPhone 12 у чотири рази міцніший попереднього покоління.

Дизайн iPhone 12
Дизайн iPhone 12

іPhone 12 тонший на 11% s легший на 16%, ніж iPhone 11.

Дисплей 6,1-дюймовый з частотою оновлення 60 Гц. Вочевидь виробники відмовилися від панелі з високою частотою оновлення на користь економії заряду акумулятора. Дозвіл екрану дорівнює 2 532 на 1170 пікселів.

Дисплей iPhone 12

В основі процесора іPhone 12 5-нм чипсет Apple A14 Bionic, який характеризується феноменальною потужністю. Ємність накопичувача в порівнянні з iPhone 11 не змінилася, це ті ж 64, 128 або 256 ГБ.

Процесор iPhone 12
Процесор iPhone 12

Камера у iPhone 12 подвійна, з ширококутовим і зверзширококутовим об’єктивами. Кут огляду 120 градусів. Хоча модуль подвійної камери дуже схожий на той, що встановлений в простій iPhone 11. За рахунок використання процесора А 14 покращено нічну зйомку. Відео ґаджет знімає в 4K на швидкості 60 кадрів у секунду.

Про ємність акумулятора виробник змовчав. Але ходять чутки, що потужність батареї навіть менша, ніж на iPhone 11. Зате є й перевага – iPhone 12 підтримує нову систему магнітної бездротової зарядки Magsafe.

iPhone 12 підтримує мережі бездротового п’ятого покоління і оснащений 5G-модемом. Для України це, на жаль, поки що не актуально. Хоча при революційному підході нинішньої влади питання може вирішитися дуже скоро.

Дизайн в кольорах

Моделі представлені у п’яти кольорах – білому, чорному, синьому, червоному і світло-зеленому. Ціна – від 799 у.о. Передзакази в США можна буде оформити вже з 16 жовтня. В нашій країні – з листопада.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.