Волочковій доведеться посунутись: екс-дружина Віталія Кличка Наталія вразила несподіваним шпагатом

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія, яка вже багато років проживає в Німеччині, після розлучення з політиком все частіше тішить підписників найрізноманітнішими кадрами.

Позаминулого року Віталій Кличко та його колишня дружина Наталя Єгорова повідомили про офіційне розлучення. Стосовно розставання пари глядачі давно мали підозри, адже жінка давно проживає в Німеччині.

Наталія Єгорова опанувала мистецтво шпагату

Екс-дружина мера Києва Наталія Єгорова похизувалась юним та завидним нареченим
Наталія Кличко опанувала мистецтво шпагату і показала результат

Очевидно, що парах дочекалася, коли усі їхні діти стануть дорослими, а їх аж троє. Подейкували про те, що у мера на стороні давно з’явилася інша жінка, і офіційне розлучення знадобилося, щоб чоловік міг надалі будувати своє особисте життя в Україні.

Поки Наталія Єгорова була заміжня, вона погодилася досить обережно через політичну кар’єру свого благовірного. А зараз жінка живе повним життям і не соромиться демонструвати цього в соціальних мережах. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який продемонструвала свій рівень гнучкості. Єгорова опанувала мистецтво шпагату і заявила, що все можливо.

Наталія Кличко опанувала мистецтво шпагату і показала результат

До речі, сам кадр був оброблений чорно-білим фільтром, а поруч з Наталією також опинився її імовірний тренер. Для занять героїня нашої статті обрала досить закритий костюм, який включає кросівки, лосини, водолазку або боді.

Примітно, що Наталія все життя пильно слідкувала за своєю фігурою і завжди виглядала карколомно. І не важливо, чи виходила вона зі своїм чоловіком на червону доріжку, або ж займалося домогосподарством у себе вдома. Її діти також успадкували любов до спорту, адже з такими батьками інакше, напевно, просто неможливо.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.