Влад Яма показав останні фото з покійною Русланою Писанкою: навіть поглядом не видала свого стану

Український хореограф Влад Яма, який більше року перебуває в еміграції, показав своїм фанатом архівні фотографії, на яких постав поруч з Русланою Писанкою.

Руслана Писанка володіла неймовірним талантом зачаровувати абсолютно всіх: від суперзірок до глядачів по ту сторону екрану, які ніколи не були знайомі з нею особисто. Тому новина про її смерть глибоко засмутила всю країну.

Чому Руслана Писанка відмовила Владу Ямі
Влад Яма показав останні фото з Русланою Писанкою

Останні роки життя Руслана Писанка привертала увагу громадськості до онкології та людей, які ведуть боротьбу з даним захворюванням. У телеведучої хворіла матір, а згодом стало відомо, що і сама вона має рак.

Влад Яма показав останні фото з Русланою Писанкою

Про свій діагноз Руслана дізналася після втрати свідомості на сцені. Зірка зламала ногу під час падіння, а згодом отримала неприємну новину. Після 24 лютого про неї не було чутно майже нічого. Ігор Ісаков (чоловік Руслани Писанки) увесь цей час знаходився поруч з дружиною, відвіз її до Німеччини, де вона проходила лікування і організував усе необхідне, щоб українці могли попрощатися зі знаменитістю.

Однак, не всі бажаючі змогли це зробити. Наприклад, Влад Яма, який 2021-го року активно працював разом з акторкою вже півроку як знаходився в еміграції. А тому сказати останнє “прощавай” він зміг лише заочно через соціальні мережі.

Нещодавно Влад пригадав спільну роботу з Русланою та оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram останні знімки з нею. Вони наповнені щастям, радістю та гармонією.

Влад Яма показав останні фото з Русланою Писанкою

І навіть в очах Писанки неможливо прочитати біль, який вона вже мала через недугу найближчої для неї людини. Матір Руслани померла незадовго до кончини дочки.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.