Від природної краси ні сліду: ось як з макіяжем виглядає “колишня” Олександра Пономарьова Марія Яремчук

Знаменита українська співачка Марія Яремчук, яка декілька років тому поставила музичну кар'єру на паузу, оприлюднила нову фотографію. Як зараз виглядає виконавиця?

Марія Яремчук досить швидко підкорила аудиторію своєю вродою та талантом. Здавалося, що на виконавицю очікує блискуче майбутнє на сцені, однак вона вирішила, що публічне життя зовсім не для неї. Як підказує практика шоу-бізнесу, Марія Назарівна може повернутися через деякий час та ощасливити своїх фанатів.

Втім, поки що артистка твердо говорить про те, що такого наміру навіть і близько не має. Офіційна причина припинення кар’єри — страх перед публічними виступами.

Ось як з макіяжем виглядає Марія Яремчук

Марія Яремчук
Ось як з макіяжем виглядає Марія Яремчук

Поки Яремчук виступала на сцені їй навіть встигли приписати роман. Мова йде про дует з Олександром Пономарьовим, який поступово переріс у плітки про стосунки виконавців.

Варто зазначити, що не дивлячись на непублічне життя Марії вона підтримує дружні взаємини з виконавцем і зараз. Співак постійно залишає коментарі під публікаціями екс-колеги та не скупиться на компліменти.

Активно спілкуватися з підписниками Марія почала лише після початку повномасштабної війни в Україні. До цього моменту вона навіть не показувала свою зовнішність. Співачка відчула необхідність усіма можливими способами підтримати співвітчизників і почала проявляти активність. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри, які так чи інакше дають певне уявлення про зміни у зовнішності артистки, які відбулися за останні декілька років.

Останнє опубліковане виконавицею фото оброблене чорно-білим фільтром, а на кадрі можна помітити, що макіяж хоча і дуже натуральний, але все ж таки присутній.

У дописі до публікації Яремчук продемонструвала свої вірші, які були високо оцінені користувачами мережі в коментарях. Безумовно, талант батька успадкувала і його дочка.

Нагадуємо, що Марія Яремчук є спадкоємицею легендарного Назарія Яремчука. У співачки є два рідних брати, які також будують музичну кар’єру. Свого часу між сім’ями були конфлікти через спадок, але згодом молоді люди змогли досягти консенсусу і знайти вихід із ситуації.

Схожі статті