Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят, яких народила вона: “Якось зовсім не усвідомлюється”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс є щасливою матір'ю двох прекрасних і дуже активних хлопчиків. Своїм незабутнім досвідом зірка ділиться у власному блозі.

Знамениту українську телеведучу Нелю Шовкопляс можна щодня побачити не тільки в ранковому ефірі на телеканалі “1+1”, але і й на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона постійно публікує новий контент, розповідає у відео про свій день та отримані емоції. Для підписників телеведучої зовсім не секрет, що вона є матір’ю двох дуже активних та доброзичливих хлопчиків.

Неля регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролики, на яких показує, як близнюки Тимофій та Матвій граються, бігають на дитячих майданчиках та проводять час разом з матір’ю.

Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

Спадкоємці у Шовкопляс народилися 3 квітня 2014-го року. На честь дня народження Тимофія та Матвія Неля Шовкопляс нещодавно показала, які фотографії висять на її стіні вдома. На кадрах малюки тільки-но народилися, дуже крихітні та милі, одягнені у блакитні костюмчики.

Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

“У 2014-му вони були такими якось зовсім не усвідомлюється, що цим парубком сьогодні, моїм синам, 9 років”

Нагадуємо, що чоловік Нелі Шовкопляс веде непублічний образ життя, тому зірка ніколи його не показує широкій аудиторії. Однак, свого часу доля знаменитості змінилася саме завдяки благовірному, який отримав нову роботу в столиці та прийняв рішення переїхати зі своєю сім’єю. Тоді ж Неля Шовкопляс почала відвідувати курси на телеканалі “1+1”, завдяки яким згодом змогла пройти кастинг та стати ведучою у шоу “Сніданок з 1+1”.

Неля Шовкопляс приголомшила новиною про смерть близької людини
Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

За декілька років активної роботи в прямих ефірах вона стала ледь не найулюбленішою журналісткою, адже підкорила глядача своєю щирістю, тактовність та позитивним настроєм, яким завжди ділиться не дивлячись ні на що. Після початку повномасштабної війни в Україні Неля евакуювала дітей на захід України, а сама повернулася на роботу. До спадкоємців вона їздила на вихідних, кожного тижня долаючи неймовірні відстані заради своїх хлопців. Але якби не було важко, зірка не втрачала вірити в краще, і вселяла її в інших.

Схожі статті