Єдина онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж і більше не схожа на бабусю: тепер білявка (ФОТО)

У легендарної української виконавиці Софії Михайлівни Ротару є лише одна спадкоємиця жіночої статі — це онучка Софія, яка на даний момент проживає в Сполучених Штатах.

Єдина онучка Софії Ротару Софія Євдокименко росла в умовах абсолютної любові та комфорту. Коли дівчинка була ще зовсім маленька, сім’я відправила її навчатися в Європу. Завдяки цьому досвіду вона вільно володіє декількома іноземними мовами, а також прекрасно знайома з європейським стилем життя.

Соня Євдокименко показала свою вечерю в Нью-Йорку
Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж та показала результат

Красуня отримала прекрасну освіту та виховання, а коли досягла більш дорослого віку прийняла рішення переїхати з Великобританії до Сполучених Штатів Америки. Соня обрала для життя Нью-Йорк і на даний момент навчається та працює моделлю.

Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж та показала результат

У житті онучки Софії Михайлівни є велике кохання, адже вона перебуває у серйозних стосунках з бізнесменом Денисом Жадановим. Парі приписували заручини, однак Софія Михайлівна не підтвердила новину про майбутнє весілля, посилаючись на юний вік своєї спадкоємиці. На даний момент Соня сконцентрована на своїй кар’єрі.

Окрім вище перерахованого, дівчина активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та ділиться з підписниками найрізноманітнішими новинами. Як наприклад, нещодавно стало відомо, що Софія вперше за багато років змінила колір свого волосся. Дівчина показала себе в таксі з яскравим блондом і стала нагадувати свою матір Світлану.

Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж та показала результат

Варто відзначити, що не так давно Соня втратила бабусю Люсю, яка померла за невідомих обставин, однак блогерка ані слова не сказала про це публічно, і щосили намагалася приховувати свої емоції від сторонніх людей.

Нагадуємо, що раніше Соня Євдокименко неодноразово пробувала себе на сцені. Красуня записала декілька композицій, але всі вони були невдалими, і спадкоємиця Софії Ротару прийняла рішення сконцентруватися на інших видах діяльності. У той самий час її рідний брат Анатолій намагається підкорити естраду та створює електронну музику. Звісно, бабуся підтримує обох онуків, і коли їм необхідна реклама чи піар, одразу ж рекламує їх на своїй сторінці.

Схожі статті