Стася Ровінська підняла архіиви та показала, як виглядала 7 років тому: світле боб-каре та чіткі вилиці

Стася Ровінська відома українська телеведуча, яка продовжує відомий акторський рід. Адже її мама – це відома акторка Сніжана Єгорова, яка, нині не бере участі у житті доньки.

Стася стала обличчям каналу 1+1 і в довоєнний час вона постійно розповідала глядачам, що відбувається в Україні та світі. Попри те, що її мама є відомою акторкою, Стася обрала для себе нішу журналіста. Тому, навіть без допомоги відомої матусі, змогла досягти успіху у кар’єрі.

Стася Ровінська

Як відомо, раніше Стася мала досить гарні та довірливі стосунки з зірковою мамою, адже вони жили в одній країні та завжди були одна для одної майже подругами. Тому довіра в їхніх стосунках завжди переважала. І Стася могла брати приклад з мами та навіть, хотіла бути схожою на неї. Адже Єгорова завжди була успішною, розсудливою та впевненою в собі.

Але в певний момент все дуже змінилося, думки доньки й матері почали розходитися, Єгорова змінила країну та світогляд її дуже притупився. А Стася тим часом розвивала свою телевізійну кар’єру в Україні. І її все влаштовувало. Та зараз же дівчина разом з родиною живе за кордоном. І цей переїзд, на жаль, був для неї вимушеним, оскільки в Україні почалась війна, і на нас напала саме росія, та країна, де зараз живе мама Ровінської.

Тому, тепер телевізійні будні Стася може лише згадувати, і саме про це їй час від часу нагадують соціальні мережі. Так, наприклад, днями ведуча виклала у сторіс в instagram фото-спогад, який повернув жінку аж на 7 років назад.

Спогади Стасі

На фото Стася ще була з вічно-модною стрижкою боб-каре у натуральному кольорі блонд. А також ведуча на старих фотографіях дуже худа, у неї навіть вилиці дуже сильно виділяються.

Та все є таки вона виглядає дуже гарно, як зараз, вже з доволі довгим волоссям, так і раніше з каре.

Схожі статті