Дружина Івана Дорна показала підрослу доньку Василісу: світленька як тато і співає не гірше (ФОТО)

Іван Дорн відомий український співак, хіти якого вже десятиріччями наспівують поціновувачі його творчості. Але багатьох ще й цікавить особисте життя артиста, про яке мало чого відомо.

Ваня починав свій шлях з неймовірно популярного гурту у свій час “Пара нормальних”. Разом з вокалісткою Анною Добриднєвою склався цей гурт. Багато пісень, багато кліпів, концертів і шалена популярність. Це все синоніми до гурту та їхні заслуги. Але згодом Іван вирішив залишити дует і відправитися у вільне плавання, як сольний артист.

Іван Дорн показав дружину
Іван Дорн

Варто зауважити, що у Вані це досить добре вийшло, адже він досі є популярним, його пісні знає на пам’ять велика кількість людей. Іван збирає цілі концертні зали, а це величезний показник. Його стиль не схожий на інші, адже  він поєднує в собі лірику і запальні мотиви. Творчість Дорна можна почути й на вечірках і у звичайних кафе. Тому, можна сказати, що репертуару нього універсальний.

Та якщо свою роботу Іван може розповідати годинами, то про особисте життя чоловік обирає побільше мовчати. Не всі знають, що Дорн одружений і має вже доволі дорослу доньку, яка є дуже схожою на свого зіркового татка. А також у Вані з дружиною є ще й син.

Іван Дорн показав дружину
Іван Дорн показав дружину

Варто нагадати, що у далекому 2013 році Дорн одружився зі своєю однокласницею Анастасією Новіковою, в яку був закоханий довгий період часу. А вже через рік, тобто, у 2014 році родина поповнилась донькою Василисою. А га через рік народився син Іван.

Нині діти Дорна та Новікової вже достатньо дорослі, але сам співак не часто демонструє свою родину на загал. Найчастіше дітей Дорна можна побачити на сторінці його дружини Насті.

Так, днями, жінка показала, як вдома запалює Василиса. На сторіс в соцмережі дівчинка співає та розважає свою родину. Варто сказати, що при бажанні дочка співака може піти його стежкою.

Донька Івана Дорна
Донька Івана Дорна

Видно, що Василиса вже виросла й нагадує свого зіркового тата, адже зовнішньо дуже на нього схожа.

Схожі статті