Лілія Ребрик показала, на кого проміняла коханого Андрія Дикого – солідний чолов’яга і без волосся (ФОТО)

Телеведуча, акторка та мама Лілія Ребрик стала відомою завдяки своїй творчості в театрі та ранкових ефірах, які щоденно проводить на каналі Україна. На новій світлині постала з колегою по роботі Олексієм Вертинським.

Ця жінка точно знає, як встигати все, бути енерджайзером та заряджати своїм позитивом на весь день. Спочатку ранкові ефіри, потім робота в театрі, а ввечері діти та коханий чоловік Андрій. Саме танці подарували Лілії відчуття пристрасті та палкого кохання не тільки в танцювальних постановах, а й реальному житті.

Ще на проєкті “Танці з зірками”, коли ця парочка була лише партнерами на паркеті, глядачі відразу запримітили не просто дружні зв’язки, а й зародження кохання. Цікаво, але сама Ребрик переконує, що під час їхньої роботи в них були тільки ділові стосунки, а вже після закінчення танцювального шоу, вони набули романтичного сенсу. Так чи інакше, але справжню правду знає тільки зіркове подружжя, але прихильники залишилися при своїй думці.

Лілія Ребрик показала, на кого проміняла коханого Андрія Дикого

За період сімейного життя, зірка подарувала своєму коханому двох прекрасних донечок – старшу Діану та молодшу Поліну. Цікаво, але Діанка вже пішла по стопах знаменитої матусі й знімалася у фільмах, де заробляла свої перші кошти.

Лілія Ребрик показала, на кого проміняла коханого Андрія Дикого

На власній сторінці в Instagram героїня даного матеріалу поділилася гарною чорно-білою світлиною зі сцену театру, де постала з колегою, хорошим другом – Олексієм Вертинським.

Жінка щиро посміхалася та позувала на камеру, а чоловік став поряд з Лілією і доповнив цей щасливий кадр. Відразу видно, що обидвоє професіонали своєї справи, адже їхня гра в театрі викликає захват у кожного глядача в залі.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.