Колишня Дантеса Дорофєєва показала сімейну ідилію з коханим Кацуріним – на серйозі й без поцілунків на публіку

Колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва своїм особистим життям прикута до особливої уваги прихильників, адже та трансформація, яка сталася між ними – немов сюжет фільму.

Відома музична виконавиця Надя Дорофєєва ловила на собі уважні погляди та осудження з боку прихильників, мовляв, дівчина увела нового коханого Кацуріна в родини та залишила дітей без батька. І яке здивування публіка отримала, коли дізналася, що Дантес знайшов розраду в обліку колишньої дружини нинішнього хлопця Дорофєєвої.

Ось такий обмін між парами відбувся, який здавалося, що можливий в якомусь сюжеті фільму, однак це виявилася реальність цих зірок. Наша героїня пережила чимало хейту, гнівних коментарів, величезної уваги преси, проте змогла довести, що нині повністю щаслива, тому на чужу думку зважати не збирається.

Колишня Дантеса Дорофєєва показала сімейну ідилію з коханим Кацуріним

Часто за опубліковані світлини дівчина надавала приводів для масштабного обговорення в мережі. Романтичні вечори, поцілунки з язиками, відео, де парочка проводить час разом – миттєво ставали новими темами для розмов про їхнє життя.

Нещодавно у своєму Instagram Дорофєєва змогла здивувати публіку серйозним обліком свого обранця. Зірка показала, як Міша копирсався у своєму авто, тому був серйозно налаштовний на дорогу й без посмішки постав на відео. Сама Надя з теплим закоханим поглядом дивилася на свого коханого та пила смачну каву.

Колишня Дантеса Дорофєєва показала сімейну ідилію з коханим Кацуріним

Нагадаємо, що навесні минулого року, публіка дізналася про розлучення відомого подружжя Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, яке здавалося міцним та щасливим й сподівалися, що їхні кумири зможуть возз’єднатися, однак бачимо – цього не трапилося.

Схожі статті