47-річна Наталія Могилевська в домашньому халаті та без косметики підтримала тренд Кароль – на себе не схожа

47-річна співачка України Наталія Могилевська підтримала тренд колеги Тіни Кароль та показала шкіру обличчя зовсім без макіяжу, а також подякувала за теплу зустріч в Черкасах.

Артисти, які проживають на території Батьківщини – продовжують працювати задля перемоги, влаштовувати концерти в різних містах й перераховувати зароблені кошти на Збройні сили України чи окремим людям.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська в домашньому халаті та без косметики підтримала тренд Кароль

Нещодавно співачка Наталія Могилевська присвятила допис всім жителям Черкас та подякувала за теплу зустріч на спектаклі, щирі емоції та співи разом з нею. На опублікованій світлині, знаменитість постала в домашньому обліку – кольоровому халаті, зовсім без макіяжу, але з великою осяйною посмішкою. В коментарях підписники зазначили, що не впізнали улюбленицю, однак запевняють, що зірка виглядає розкішно, молодо й без гриму та великої кількості косметичних засобів.

“Дякую, Черкаси, за прекрасний спектакль! Так приємно – початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається. Вірю у краще”, – написала Могилевська.

Наталія Могилевська в домашньому халаті та без косметики підтримала тренд Кароль

Згадала й місце, де зупинилася в гостинних Черкасах й теж подякувала готельному комплексу посеред лісу на березі Дніпра за розкішну домашню атмосферу, приємний сервіс та класний відпочинок.

Нагадаємо, що тренд Тіни Кароль набирає все більших обертів в публічному просторі. Коли діва прикрасила обкладинку відомого глянцю Elle в природному зовнішньому вигляді, без тіней, помади, тонального крему та інших коригувальних засобів, інші знаменитості також почали демонструвати своє обличчя без мейку та будь-яких фільтрів на смартфоні.

Схожі статті