Ксенія Мішина показала рідну маму, яку не бачила 2,5 роки – Платон радий зустріти бабусю, яка виховала

Найбажаніша холостячка країни та зірка українського кіно Ксенія Мішина вперше за довгий час змогла обійняти свою матусю та показати, як пройшла тепла зустріч найрідніших.

Українська акторка театру та кіно Ксенія Мішина родом зі Севастополя. Про батьків знаменитості відомо не так багато, лише те, що давно перебувають в статусі розлученої пари.

Окрім цього, найрідніші були проти розвитку акторської кар’єри, наполягаючи на вступ до економічного факультету. Мішина на прохання батьків здобула економічну освіту, проте не полишила спроб дістати свою зірку неба та засяяти з нею у світі української кіноіндустрії.

Ксенія Мішина прокоментувала скандал з Андрієм Шатирко
Ксенія Мішина показала рідну маму, яку не бачила 2,5 роки

Нещодавно Ксенія Мішина показала теплу зустріч з мамою, яка приїхала з окупованої території Криму. Родина не бачилася 2,5 роки, тому теплі обійми, сльози радості та щастя переповняли кожного з них. Платон, побачивши бабусю, кинувся першим поговорити з жінкою, яка його виховувала, поки Мішина облаштовувала своє життя в столиці та змогла забрати хлопчика.

“Ура, нарешті. 2,5 роки я не обіймала свою маму, а мій син свою бабулю”, – повідомила Мішина.

Ксенія Мішина показала рідну маму, яку не бачила 2,5 роки

Додала, що дуже переживала перед зустріччю з мамою, провела 12 годин в дорозі, з яких 2 довелося проблукати й пропустити всі можливі та неможливі повороти. Каже, що ніхто не стримував сліз щастя й пів ночі не змогли заснути від отриманих емоцій.

Знаменитість поділилася, що нині сімейство перебуває в курортному містечку Фетхіє й, імовірніше за все, аби зустріти 34-річчя Ксенії 18 червня. Привід заслуговує на те, аби відсвяткувати день народження в колі сім’ї, набратися сил та енергії, а також зайвий раз нагадати, як сильно родина любить одне одного.

Схожі статті