Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина, якого вони заберуть із дитбудинку: “Бути нарізно дуже важко”

Дружина популярного українського ведучого Тімура Мирошниченка Інна вперше показала спільний знімок з її майбутнім сином, якого вони забирають з дитячого будинку.

Минулого року Тімур Мірошниченко та його дружина Інна вперше повідомили про те, що прийняли рішення усиновити дитину. Але на відміну від своїх колег, пара одразу ж приступила до процесу і пройшла неймовірний бюрократичний шлях, щоб забрати хлопчика додому. Власне, стать дитини стало відомо лише нещодавно.

Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина

Сім’я стверджує, що вже знаходиться на фінішній прямій і незабаром зможе забрати малюка в дім. У цей момент родина стане багатодітною, адже Тімур та Інна мають сина та дочку, які також нетерпінням чекають на братика.

Як звуть хлопчика, скільки йому років, чи є в нього родина, а також які взаємини він встиг побудувати зі своїми майбутніми братом та сестрою — усе це пара поки що не розповідає.

Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина

Дитину зірки поки що не показували, що зрозуміла. Однак, Інна нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний кадр з майбутнім сином, на якому видно, як вона тримає його за руку. У дописі до публікації жінка написала про те, наскільки важко їй вдається терпіти розлуку з дитиною.

Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина

Також жінка заговорила про хвороби хлопчика. Мовляв, у нього є декілька діагнозів, але проблеми зі здоров’ям дитини не уточнювала.

“Він син, народжений серцем. Ніби ми загубили, наполегливо шукали і от нарешті знайшли. Коли хочеш плакати від щастя і надолужувати кожну хвилину розлуки. Бути нарізно дуже важко. Тому їздити через день в іншу область вже не здається складним завданням. Як після цього не вірити в долю? Що ми мали знайти саме його з тисяч анкет? З тисяч неактивних лише одну актуальну”, – зізналася Інна.

Примітно, що Тімур небагато словник у темі стосовно усиновлення, хоча дає зрозуміти своїм підписникам, що це дуже хвилююча для нього подія і він з нетерпінням чекає на неї.

Тим часом Юрій Горбунов та Катерина Осадча, Григорій та Христина Решетнік та інші пари поки не тішать новинами щодо усиновлення, яке активно обговорювали раніше.

Схожі статті