“Мій найкращий”: Світлана Лобода показала, хто зміг приборкати її серце – буде вірним все життя й чекати вдома

Світлана Лобода – відома артистка українського походження, яка активно займається благодійністю й повернулася з росії від початку повномасштабної війни. Показала, хто зміг приборкати її серце.

Світлана Лобода змогла реабілітувати свою репутацію в очах українців після того, як активно почала доводити не словами, а діями, що є справжньою патріоткою та громадянкою України.

Однак деякі медійні колеги щирості співачки не вірять, наприклад, гуморист Євген Кошовий, який переконаний – зірка повернулася, бо збагнула її в російській федерації нічого не чекає, а світлини на фоні зруйнованої Бучі може зробити кожен. Водночас співак Олександр Пономарьов став на захист артистки, мовляв, вона хоч із ваганнями, але покинула країну, в якій будувала успішну кар’єру та плани на життя, тому вчинок заслуговує на повагу.

Світлана Лобода показала, хто зміг приборкати її серце

Світлана Лобода у своєму блозі показала чоловіка, який приборкав її прихильність, любов та увагу й кожного вечора вірно чекає на повернення співачки додому. Знаменитість продемонструвала світлину свого домашнього улюбленця, пухнастого біло-рудого песика, який добрим поглядом замилував користувачів мережі.

“Мій найкращий друг”, – підписала світлину Лобода.

Світлана Лобода показала, хто зміг приборкати її серце

В коментарях підписники подарували багато компліментів улюблениці та її другу за красивий та милий вигляд, а також подякували їй за благодійну діяльність.

Нагадаємо, що після трагедії на Каховській ГЕС Світлана Лобода надала квартиру в столиці для проживання сім’ї, чий рідний дім було знищено росією. Також зі своєю командою передала 100 000 грн благодійній організації “Клуб Добродіїв” для допомоги діткам та їхнім родинам.

Схожі статті