Леся Нікітюк показала свою “приємницю” на роль холостячки країни – “Кавалерів буде більше, ніж в мене”

Зірку Нового каналу Лесю Нікітюк активно запрошують стати героїнею "Холостячки" в новому сезоні, адже впевнені – пора спробувати свої шанси знайти чоловіка й на телеекрані.

Зірка гумористичних програм Леся Нікітюк не поспішає розповідати про минуле в особистому житті, ба більше й нинішнім не прагне ділитися з публікою, однак запевняє – серце її вільне й готове до будування стосунків.

З початку повномасштабної війни українці змінили свою буденність та уявлення про звичне життя. Леся Нікітюк розповіла, що намагалася до масштабних воєнних дій знайти своє щастя, проте не знала, як правильно поєднати це з кар’єрою. Наразі жінка запевняє, що хоче стосунків та намагатиметься встигати все.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк показала свою приємницю на роль холостячки країни

Нещодавно Леся Іванівна показала “спадкоємицю” на місце холостячки. Знаменитість відвідала відважну дівчинку Олександру, яка, попри страшний діагноз та незліченну кількість пережитих операцій сміється, радіє життю та будує плани на майбутнє. Дитина справді дуже симпатична, тому заслуговує на своє дівоче щастя як тільки підросте, без усіляких перебільшень.

“Сьогодні я зустрілася з Сашею. Подивіться, яка ляля. Боєць. А оці очі… ото кавалерів буде як підросте, більше ніж в мене точно”, – поділилася Леся.

Леся Нікітюк показала свою приємницю на роль холостячки країни

Олександрі 10 років, фахівці медицини поставили свій висновок хвороби – рак. Леся розповіла, що болісно дивитися в очі дитини, яка з надією дивиться тобі у вічі, з вірою про найкраще життя.

“Саша витримала все, не впала духом і Бог дав надію на те, що вона буде здорова, красива, з гарним майбутнім – без війни”, – розповіла Нікітюк.

На останок, подякувала всім медикам та спеціалістам з Національного інституту раку, що дають надію тим, в кого виявили цю недугу й бажає цій дівчинці тільки найкращого.

Схожі статті