Узелков показав свою нову любов і звернувся до колишньої Марини Боржемської: “Не кидайте тих, хто любить вас”

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков зміг по-справжньому відзначитися в спортивному світі своїми досягненнями, а також тренерською діяльністю надавав шанс людям на здорове життя.

У 2014 році знаменитість доповнив команду професіональних тренерів на проєкті “Зважені та щасливі” і створив гідну конкуренцію Аніті Луценко та Ігорю Обуховському. Ба більше, саме його учасниця із зеленої команди, Юлія Науменко перемогла на початку його тренерського шляху.

Не тільки професійними здобутками зміг відзначитися боксер світового рівня. Своїм скандальним розлученням з колишньою дружиною Мариною Боржемською викликав у публіки двоякі відчуття з приводу своєї чесності.

Ексдружина зізналася, що прийняте нею рішення розірвати багаторічний шлюб у 2018 році, далося їй вкрай важко. Зізналася, що В’ячеслав неодноразово намагався повернути її й запевняв, що є однолюбом, який все життя буде кохати лише Марину.

В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська

Однак в пари є, що так чи інакше змушує експодружжя підтримувати зв’язок – спільні нащадки Роберт та Олівія. Марина зізналася, що діти не надто прагнуть проводити час з татом, проте запевняє ніяких перегород для цього не робить.

Нещодавно В’ячеслав Узелков звернувся з важливим закликом не покидати своїх домашніх тварин. Спортсмен показав свою любов до чотирилапих друзів й повідомив, що одному з них надав прихисток.

“Знайомтеся, цього малюка я назвав Тор. Його викинули або залишили спеціально на вулиці. Він добрий, красивий і мій друг. Я йому зробив паспорт. Тепер він – частина мого життя. Прошу, не кидайте тих, хто любить Вас”, – зазначив Узелков.

Узелков показав свою нову любов і звернувся до колишньої Марини Боржемської

Таким чином, В’ячеслав зробив благородну справу й подарував шанс на щасливе життя чорненькому пухнастому песику Тору.

Схожі статті