“Культурна дівчинка”: Маша Полякова зганьбилася перед українцями – назовні вилізло виховання Полякової

18-річна донька Суперблондинки Олі Полякової Маша знову натрапила на хейт та невдоволення від української публіки через нову зухвалу світлину з бойфрендом Артуром.

За витівки, яскраві образи та специфічні жарти старшу доньку Полякової засуджують. За словами більшості користувачів, дівчина не знає, що таке жити в непростих воєнних реаліях, тому дозволяє собі неприпустиму, на їх думку, поведінку.

Нецензурна лексика, відверті образи та непримітивні романтичні світлини з хлопцями часто ставали приводами для обговорень. Зіркова матуся Оля Полякова завжди ставала на захист своєї дитини, ба більше, в коментарях особисто відповідала хейтерам доньки.

Маша Полякова скаржиться на самостійне життя
Маша Полякова зганьбилася перед українцями

Цього разу до прицілу уваги преси та підписників дівчини, потрапила нова світлина, опублікована в її блозі в соціальній мережі Instagram. На наявному кадрі, 18-річна Маша стояла зі своїм коханим Артуром та нецензурним жестом позували на спалах камери. Користувачі мережі запевняють, що Полякова досить невпевнена в собі особистість, яка дозволяє поширювати такі фото з лайкою у вигляді специфічної фотосесії.

Маша Полякова зганьбилася перед українцями

Полякова для фото обрала пальто кольору кемел, білу майку та доповнила аксесуаром у вигляді чорного капелюшка. Артур приміряв на собі білу сорочку та чорне пальто.
Про роман парочки стало відомо у січні цього року. Стосунки вже набули серйозного характеру, адже обоє знайомі з батьками своєї половинки. Молодих людей звело життя в Лондоні, де навчаються та живуть окремо від родини. Зіркова матуся схвалила вибір доньки та прийняла до сім’ї її хлопця.

Схожі статті